Kung på däckbyte...eller inte!
2008-04-30 kl:17:33:40 Allmänt | Kommentera här (0)

Säker tjej!
Ohh, yeah är man kung eller är man kung!? Så grymt säker på att byta däck på bilen. Nja, för att inte överdriva helt å hållet ska jag villigt erkänna att all utrustning var framplockad, till saken hör även att jag slapp det gammelmodiga sättet med fälgkors. Jag säger bara: tack Jesus för tryckluft!

Kan ju vidare tala om att däckbytet inte gick helt smärtfritt. Däcken satt ordentligt fast, å mina 54 kg hade inte så våldsamt mycket att säga till om. Som en sjövild kicker gick jag lös med sparkar å slag på däcken, detta resulterade ju givetvis i däcket for av bilen i en grym fart rakt på min stackars fot...Aajjjj, ni kan tro att jag skrek i högan sky å vild panik utbröt. Tror inte Stoffen hört en så lång svordomsramsa på länge, om ens någonsin. När han dock checkat läget å bedömde att det inte förelåg någon överhängande fara för hans kära verktyg började han asgarva, tack för den brorsan!
Nåväl, däcken är på plats å jag slipper bli stoppad av Insatsstyrkan.

Puss!

Valborgsfirande
2008-04-30 kl:14:55:28 Allmänt | Kommentera här (0)


Då var det så dax för ännu en Valborg (visst är detta påfund en hyllning till våren eller har jag helt tappat greppet?). Förr i tiden, då man fortfarande var ung å uppskattade fylleslag utan dess like, var Valborg något riktgt fascinerande. Man skulle dricka sig full på taskigt hembränt, hoppa i brasor å vara allmänt odräglig. Att däcka gav givetvis pluspoäng...

Som väl är har tiderna förändrats å kvällens bravader sträcker sig till att grilla med sex vänner. Kan tänka mig ett glas vin eller två. Ska åka ut till Hammarö med Folket från Böj. Tyvärr verkar vädergudarna ha valt att göra som oss sjuksköterskor, nämligen gått ut i strejk. Känns ju kul om det skulle börja regna, var grillar man då, på altanen eller? Måste va vuxenproblem eller...Vädret var ju ens minsta bekymmer som fjortis.
Bjöd med Mr. Muscle till vännerna, han var dock tvungen att gå på 25-års kalas vilket känns trist med tanke på att jag vant mig vid hans sällskap.

De flesta av mina vänner håller förnärvarande på med renoveringar av sina hus, jag har ju som bekant inget hus att renovera så jag får roa mig med att renovera mig själv. Har idag varit hos Kusin Camilla å färgat bort min läskiga råttfärgade utväxt å klippt bort mina våldsamt slitna toppar, som ny med andra ord! Nu blir det hem till Föräldrarna för byte till sommardäck (det gäller att vara ute i god tid, ha ha)!

Svikare
2008-04-27 kl:15:43:34 Allmänt | Kommentera här (3)


Jaha ja...Det blev som jag trodde, gårdagskvällen slutade med hemfärd kl 23 å mys i soffan med Mr. Muscle. Gahhh, Darkangel tyckte jag var en svikare å visst kändes det annorlunda att inte följa med alla andra till Månen. Folket från Böj (den tjejiga delen) tyckte dock att jag gjorde helrätt, å det kändes ju kul. Mickur kom upp till Darkangel efter jobbet å var med en stund, trevligt.

Då jag kom hem å precis lagt mig tillrätta på armen ringde Lillasyster, trodde först något hade hänt med tanke på att hon numer (sedan sambolivet började) hellre myser hemma än ränner ute. Men då jag svarade får jag ett glatt tjut i luren å så ett asgarv...mhm, ni gissade rätt - hon var "gött iordning". Ville prata med Mr. Muscle för att kunna gå före i kön på Månen, nu jobbade han ju inte så hon fick snällt stå i vanliga kön, hi hi!

Sitter nu på Ingen Vidare Avdelning. Här får man tyvärr inte srejka, som alla andra, för då blir man en fara för samhället. Ja, ja det är väl bara att gilla läget å hoppas på att kvällen går undan.

Puss!

Dax för lite kalas
2008-04-26 kl:17:34:35 Allmänt | Kommentera här (0)


Jaha, då var det dax för lite lördagkväll å kalas. För en gångs skull ska Miss V vara nykter å ta bilen...Händer inte allt för ofta. Anledningen till detta märkliga beteende är att morgondagen ska tillbringas på Ingen Vidare Avdelnning.
Hade helst av spenderat kvällen på soffan men jag tror Darkangel skulle bli våldsamt ledsen om så blev fallet. En annan annorlunda upplevelse skulle helt klart vara att besöka Månen i nyktert tillstånd...Men vem vet, Miss V kanske bangar å åker till Mr. Muscle istället för Månen, hi hi!
Snart dundrar Folket från Böj (åtminstone den tjejiga delen av dem) in här hemma. Bäst att studsa in i duschen!
Trevlig lördag!

Då var det gjort
2008-04-25 kl:12:47:21 Allmänt | Kommentera här (1)


Helvetes jävla skit vad jobbigt livet ska va ibland...Kan det krångla så nog fan ska det göra det!
Lunchade med Roger, exet igår. Kände mig tvugen, för allas skull, att berätta om Mr. Muscle. Oj, vad jobbigt det var. Roger tog det ganska bra, blev ledsen men sa själv att han inte kunde göra så mycket åt det. Han pratade vidare om sina känslor för mig och att han saknar det vi hade. Åhhh...jag gillar inte alls att göra han ledsen!
Varför ska det vara så besvärligt?

Ledig
2008-04-24 kl:11:28:00 Allmänt | Kommentera här (0)


Mmm, torsdagsledig i solen! Kan man ha det bättre? Att vara ledig en dag mitt i veckan innebär tyvärr nästan alltid att det är helgjobb på gång...Inte lika kul, men det blir morgondagens huvudvärk.

Var igår uppe hos Lillasyster å Karl-Jan på en bit mat. Lillasyster fyllde år å firades givetvis med presenter. Nu börjar du allt bli gammal lilltjejen, hi hi!
Mr. Muscle var med upp till Lillasyster å visade sina husmorskonster. Ja, Lillasyster var åtminstone helimponerad över lite hemgjort vitlöksbröd.

Idag blir det till att sitta i solen en stund, ska försöka locka tillbaka den där bruna färgen från Egypten, vore trevligt att slippa vara genomskinlig...Men innan jag får sitta i solen blir det lunch med Roger, exet. Borde kanske försöka berätta om Mr. Muscle?

Simma lugnt!

Redan måndag
2008-04-21 kl:12:45:57 Allmänt | Kommentera här (1)


Jaha, då var det som bekant måndag igen...

Haft en riktigt trevlig helg. Var med Mr. Muscle på kalas hos hans vänner på lördagen. På söndagen träffade jag hans mamma. Fattar inte riktgt vad som är på väg att hända med mig, brukar inte vara så här okomplicerad...Känns dock så otroligt lätt att umgås med han å för en gångs skull stretar jag inte emot å har (än så länge) inget att störa mig på. Det brukar annars alltid vara nåt.

Besökte även Månen i lördags, inte ens det kände lika kul som det brukar, kände mer för att mysa hemma...Halllå! Knasig känsla.

Vaknade senare än vanligt imorse å har inte hunnit träna, suck! Nya tag imorgon...Känns trist att nu behöva stänga in sig på Ingen Vidare Avdelning, solen skiner nämligen från klarblå himmel!

Trevligt med helg
2008-04-19 kl:12:09:15 Allmänt | Kommentera här (0)


Då var det så dax för helg igen. Veckorna går i ett rasande tempo å jag känner att jag inte alltid hinner med...Sitter förnärvarande på Ingen Vidare Avdelning, lyssnar på en respiratorn som ger ifrån sig ett sövande ljud å väntar på att klockan ska bli 07:15.

Fredagen innebar ett spinningpass på gymmet, jobbigt men så skönt efteråt. Åkte hem, duschade å så kom Mr. Muscle på snabbvisit. Lagde mat till honom, han påstår sig vara SÅÅ otroligt sjuk å givetvis är det min uppgift att pyssla om...Nu är jag ju van mycket sjukare personer än så å tyckte väl inte riktigt så synd om stackaren som han hade velat, hi hi!

Har även haft en samtal med Mickur, vilket inte var särskilt upplyftande. Hon har huvudbry å tårar i ögonen på grund av sin träskalle till pojkvän, han verkar inte fatta vad han håller på att förlora! Håller på dig gumman, du kan få nåt så otroligt mycket bättre.

Hoppas på en skön lördag med god mat å kalas.
Ha det gott!

Nu blir jag rädd...
2008-04-17 kl:01:36:38 Allmänt | Kommentera här (0)


Tänkte bara berätta om något riktigt skumt som hände ikväll. Vid 20-tiden ringer min hemtelefon, nummerpresentatören visar ett norskt nummer. Jag svarar, som alltid, med mitt förnamn. I andra änden på luren frågar en kille helt rakt upponer om jag åker runt i en blå Golf.
- Javisst svarar jag. Men undrar givetvis varför han undrar det.
Killen, som ännu inte presenterat sig, svarar att han sett mig i bilen häromdagen å tyckte jag var söt. Han hade helt sonika tagit reg. numret på bilen å vips så hade han mitt namn å nummer...Hur creepy är inte det? Ska det verkligen vara så lätt att få tag på mina peronuppgifter?
När jag först såg det norska numret å hörde, det till en början komiska, i samtalet så trodde jag givetvis att det var nån av mina "Norge-arbetande-vänner" som drev med mig...Om så skulle vara fallet så är ni modiga, ni borde veta bättre! Jag är ju inte så kul att tas med när jag blir förbannad, det vankas storstryk...

Pigg!
2008-04-15 kl:12:51:04 Allmänt | Kommentera här (0)


Mmmm, vaknade utvilad i Mr. Muscles säng imorse. Trodde nog huvudet skulle värka lite, gårdagskvällen innebar lite mer vin än vad som var tänkt! Det hade dock varit värt lite huvudvärk med tanke på hur trevligt det var att träffa Darkangel över vin å mat...

Åkte till gymmet efter att jag ätit frukost. Körde ett stenhårt styrkepass å är nu alldeles lealös axlarna å tricepsen, hur ska det gå att jobba? Men visst är det skönt när man är inne i träningen?!
Efter gymmet var det bara att bege sig hemåt för en dusch å lunch. Ska nu vandra vidare till Ingen Vidare Avdelning å hoppas det händer nåt spännande.

Undrar förresten hur glad Karl-Jan är över gårdagens hockeyresultat? Är det till å vara mallig nu?

Må gott!

Försvarsmakten
2008-04-14 kl:16:02:19 Allmänt | Kommentera här (0)


Jaha ja, då har jag gjort ytterligare en natt på Ingen Vidare Avdelning å kände mig nästan som bakfull när jag vaknade. Lyckades i alla fall få en patient, dock klockan fem på morgonen vilket inte är någon höjdare!

Idag börjar Försvarsmakten rekrytera folk till utlandstjänt. Ska bli så spännande att söka å se om jag kommer med, är riktigt sugen på att åka! Har ju legat i hårdträning i gymmet inför detta. Tyvärr finns det en liten surdeg som stör det roliga, nämligen Mr. Muscle...Hmm, kan inte strunta i att söka på grund av han men samtidigt är jag ju mindre sugen på att bege mig till något krigsdrabbat land nu än för två veckor sedan. Åhhhh.....

Ska nu ta hojen upp till Darkangel för lite käk, vin å efterrätt, mums! Ska bli trevligt att få skvallra lite, hi hi.

Mr. Muscle vs. Föräldrarna
2008-04-13 kl:22:27:03 Allmänt | Kommentera här (0)

Ha ha, idag har Mr. Muscle träffat Föräldrarna, det kändes helkonstigt att ta med nån hem efter bara två veckor. Anledningen till det hela var givetvis nyfikna mamma...Mr. Muscle tyckte det kändes helt okej så jag fick väl hålla god min, trots att det kändes superläskigt. Nu är ju Föräldrarna helt underbara att ha å göra med och jag visste ju att inga problem skulle uppstå, men ändå. Känns trots allt som att jag känt Mr. Muscle väldigt länge trots att vi bara setts i två veckor.
Pappa kunde ju givetvis inte hålla sig från att berätta små lustigheter om mig...Men det bjuder jag på!

Sitter nu på Ingen Vidare Avdelnig å ska jobba natt. Just nu ser natten ut att kunna bli precis hur låååång som helst, jag är för tillfället patientlös, suck! Får väl hinka i mig kaffe för att hålla mig vaken.

Imorgon blir det gymmet, sen ska Darkangel bjuda på lite vin. Trevligt!

Trötter...
2008-04-13 kl:02:16:33 Allmänt | Kommentera här (0)


Precis hemkommen från en trevlig utekväll. Linda å Stefan kom idag ner från Dalarna. De hade som önskemål att äta gott på Pråmen å så fick det givetvis bli. Kvällen spenderades vidare med drinkar på Arena Bar å Pitchers, trivsamt värre!

Tidigare på dagen var det lunch med TantSöffie, gott å roligt. Har även hunnit med en vända hem till Mr. Muscle...Där fick jag den klurigaste presenten på länge, hi hi!

Sov nu så gott!

Jobbigt...
2008-04-10 kl:23:39:53 Allmänt | Kommentera här (0)


Har en olustig känsla som säger mig att Roger, exet, vet om att jag träffar nån...Vet inte hur han skulle fått reda på det men känslan finns där.
Han har inte alls hört av sig så ofta den här veckan å sist vi smsade var det med en lite irriterad underton från hans sida.

Anledningen till att det känns jobbigt är ju att jag själv vill berätta för honom, vi har nämligen lovat varandra att vara ärliga och öppna om ev. nya förhållanden. Jag har inte alls för avsikt att undanhålla honom något, jag har bara valt att inte berätta om Mr. Muscle av den enkla anledningen att jag själv inte vet vad det kommer bli av vårt lilla dejtande. (Förnärvarande känns det ganska oskyldigt men trevligt).

Känns sjukt att Roger ska fortsätta påverka mig så otroligt mycket efter så lång tid, men jag är så rädd att såra honom...

Samtalet på Ingen Vidare Avdelning blev inte alls så jobbigt som jag trodde, snarare trevligt å ett kvitto på att jag gör ett bra jobb! Visst är det konstigt hur mycket man kan oroa sig i onödan?

Nattinatt

Hmmm...
2008-04-10 kl:11:15:05 Allmänt | Kommentera här (1)


Var igår uppe hos Darkangel på  en fika igår efter jobbet. Om jag kan sätta mig i tokiga situationer så är den tjejen snäppet värre...Huvudbry gumman!

Träffade Mr. Muscle igår, mycket trevligt. När jag kom dit hade han lagat mat, bra jobbat killen! Kollade film å sov tillsammans. Otroligt jobbigt att hålla fingrarna i styr...Vaknande inlindad i armar å ben.
Det jobbiga är att jag börjar känna mig påverkad av människan, hmmm. Funderar på att bara gilla läget å inte vara så krånglig som jag brukar, det kanske kan bli nåt bra av det här. Det som stör är naturligtvis Roger, exet. Inte för att jag har några kärlekskänslor kvar utan för att jag känner mig SÅ elak när jag träffar nån annan...

Idag blir det lunch med en gammal kompis från Universitets-tiden, ska bli trevligt. Efter det är det som vanligt läge att bege sig till Ingen Vidare Avdelning...Där väntar ett lite läskigt samtal, huuuhh!

På fredag får jag äntligen träffa Lillasyster igen!

Puss

Tisdag...
2008-04-08 kl:13:41:49 Allmänt | Kommentera här (1)


Har spenderat natten på Ingen Vidare Avdelning och precis klivit upp. Känner mig lite lätt sliten å är sugen på skräpmat, får nog bli Mc Donalds eller nåt liknande.

Ikväll är det ett spinningpass inbokat. Kan inte påstå att jag tycker det är så våldsamt fascinerande att cykla som en galning utan att komma nånstans. Tyvärr är konditionen körd i botten av all styrketräning så det är verkligen dax att göra nåt!

Har visst, i ett svagt ögonblick, lovat Farmor att fotografera Föräldrarnas hus inför nån tavla hon ska måla...Ja ja, det är väl bara att bege sig iväg, suck!

Välkommen till min nya blogg!
2008-04-08 kl:13:27:03 Allmänt | Kommentera här (2)


Hmm, underligt fenomen det här men varför inte lägga ut sitt liv på nätet...
Har bestämt mig för att vara någorlunda anonym (till en början i alla fall)

Ni kommer här få stifta bekantskap med Miss V. Det är ju då jag, en tjej som ännu inte fyllt 30, men det närmar sig. Tillbringar en hel del tid på gymmet och jobbet. Avslutade för ca 1 år sedan ett 8 år långt förhållande och börjar nu tröttna på singellivet. Sätter stort värde på mina underbara vänner och jag lägger de flesta pengarna på att resa till jordens alla hörn.

Ni kommer även lära känna:

Lillasyster: världens underbaraste tjej.
Karl-Jan: lillasysters sambo.
Maj-Lis: lillasysters gulliga vovve.
Föräldrarna: ja det talar väl för sig själv vilka de är.
Stoffe å Mandy: lillebror och hans tjej.
Roger: exet. Trots detta är han en av mina underbara vänner.
Farmor: åxå ganska givet vem hon är.
Darkangel: min ständiga vapendragare.
Mickur: underbar vän och kusin.
Tant Söffie: fantastiskt rolig och omtänksam tjej.
Folket från Böj: en cool tjej som varit en vän sen tidernas begynnelse. Å så hennes sambo förstås.
Fröken Fotboll: ännu en av tjejerna från otroligt längesen. Har en gudomligt söt son å en trevlig sambo.
Ingen Vidare Avdelning: arbetsplatsen. Det är ett helt underbart ställe att arbeta på. Har dock fått ett oförtjänt dåligt namn av Tant Söffie, av nån märklig anledning...
Månen: där lördagskvällarna spenderas.
Mr. Muscle: ännu så länge ganska oklart vem denne person är...

Ja, givetvis kommer personer komma och gå i mitt liv, detta är dock de som kommer figurera mest.
Välkomna och mycket nöje!