Lägenhetsvisning
2008-08-28 kl:19:24:42 Allmänt | Kommentera här (3)

Har så ikväll varit på vår första lägenhetsvisnig (spännande). Lägenheten ligger mitt i centrala Karlstad, i ett av de få äldre delar som finns bevarade i stan. Detta innebär som ni kanske förstår grym takhöjd, slipade trägolv och dubbeldörrar (enda missen var väl att det saknades kakelugn, men som det sägs: man kan inte få allt, snyft).

Lägenheten i sig var ganska sliten, lossnande tapeter, färgavskav och liknande, men med mycket stora möjligheter (vill ha, vill ha, vill ha...) Mäklaren trodde att vissa personer skulle komma att skrämmas iväg av detta, vilket givetvis enbart ses som en stor fördel för oss. Tyvärr fanns ett litet problem, med oss på visningen var endast en person (kan ju anses bra i vissa avseenden) Denna någon var dock en riktig brat av sällan skådat slag. Han vandrade runt i lägenheten som om den redan vore hans (den här väggen ska rivas, blablabla). Det osade rikemansunge och pappas pengar på flera mils avstånd.

Smarta Mr. Muscle hade redan innan visningen planerat ta med sig tumstock, jag tyckte dock detta kändes aningen överdrivet (och lite sisådär, töntvarning...host host). Jag insåg ganska omgående vad korkad jag var och hur smart Mr. Muscle hade varit, om han hade fått med sig sin tumstock (han lyckades givetvis glömma den hemma dagen till ära...)
Lägenheten säljs nämligen av en nybildad förening, där dessa lägenheter tidigare varit hyreslägenheter. Detta innebär att det inte fanns en enda pinal i lyan. Viss klurighet att uppskatta mått förelåg, om man säger så! Men, man får inte vara dum utan ta det man har att tillgå. I vårt fall hade vi Mr. Muscle att tillgå, han är 192 cm lång och fick givetvis lägga sig på golvet, intill väggen för att lättare kunna uppskatta om dubbelsäng inkl. sängbord skulle få plats där vi tänkt. Har en liten svag känsla av att mäklaren inte gillat vårt smarta tilltag lika mycket som vi, om hon nu hade sett oss. Bratkillen hade förmodligen asgarvat sig till döds, vilket för oss inte hade varit någon som helst förlust...

En dag för mig
2008-08-28 kl:15:30:13 Allmänt | Kommentera här (0)

Idag är jag ledig...Smaka på det ordet, ledig. Jag säger bara mums.

Började dagen med att åka till Kusin C, som är min frisör. Kändes helt underbart att bli omhändertagen i tre hela timmar. Klippning, färgning, slingning och så två hårtvättar, lyx!

Fortsatte till Bergvik för en lunch med Darkangel, var längesen vi sågs. Underbar thaimat och lite skvaller för att sedan åka vidare till BM´s hud och spa. Har där blivit ytterligare omhändertagen med färgning och formning av ögonbryn (kanske inte den mest fantastiska av känslor, men ändå).

Ikväll tänkte jag försöka lura till mig en lång ryggmassage av Mr. Muscle (borde väl funka om jag först bjuder han på fooood, eller)?

Bli sambo eller inte?
2008-08-27 kl:16:30:56 Allmänt | Kommentera här (0)

Hmmm, har nu efter 5 månader tillsammans med Mr. Muscle kommit till stadiet där vi börjat fundera på att eventuellt bygga ett gemensamt bo. Jag är ju en komplicerad människa och tycker att det känns lite läskigt (fråga mig inte varför för det vet jag inte, det har definitivt inte med mina känslor för karl´n att göra...). Mr. Muscle däremot verkar störtlugn och har börjat smyga efter lägenheter på Hemnet.
Jag försökte få en grymt klok människa att hjälpa mig förstå vad som skulle vara läskigt, den kloka människan bad mig göra en lista över för och nackdelar med att flytta ihop. Lista blev följande:

Fördelar

*Jag slipper bo i en vit väska i hallen hemma hos Mr. Muscle (tror inte detta bekymmer är lika stort för Mr. Muscle då vi är hemma hos mig...jag säger bara: smink, kläder, hudkrämer, you name it).

*Jag behöver inte laga mat i två olika hem (jobbigt med tanke på att Mr. Muscles spis inte funkar efter någonsomhelst ordning).

*Det blir billigare (för oss båda).

*Vi umgås VARJE dag, att då hålla på och fundera över hos vem vi ska umgås känns overkill...

*Vi har fantastiskt kul ihop och jag vill ju vara omgiven av just personer jag har kul ihop med.

*Jag skulle få ett mer välstädat hem (då jag slipper kasta å hasta hit och dit mellan två hem).

*Jag älskar människan och vill tillbringa min tid tillsammans med honom.


Nackdelar

?
(tror detta talar sitt eget, tydliga språk)

Så, det var väl inge läskigt heller? Tramsmaja

Kräftskiva
2008-08-26 kl:11:23:51 Allmänt | Kommentera här (0)

Hade sedan en tid tillbaka planerat att ha kräftskiva just denna lördag. I inbjudan fanns dock en reservation mot dåligt väder, denna reservation stod sig ganska länge (ända till fredagen typ)...Detta resulterade i att de flesta av vänner planerat in andra lördagsaktiviteter. Trots detta valde vi (vi= jag och Mr. Muscle) att ändå ha vår, inte så särskilt välplanerade, kräftskiva med de som ändå ville förgylla vår tillställning.

Åkte till Föräldrarna och ordnade det finaste (?) av sånghäften, handlade kräftor samt engångsartiklar (ingen diskmaskin=papptallrikar) på Maxi och givetvis starkdryck på Systemet.

Vid 18-snåret började så de trevligaste av gäster visa sig hemma hos Mr. Muscle. Den allra trevligaste och mest välkomna gästen var naturligtvis Solen! (Att man kunde ha sån tur med vädret var mer än jag kunde ana...). Åt och drack gott i form av turkiska kräftor (här kan diskuteras vad Mr. Muscle egentligen tyckte, han verkade mer rädd för de små djuren) samt öl och snaps, sjöng mindre vackert och skrattade massor. Hur kan man undgå att skratta åt ett gäng människor i blandade åldrar som har kräfthattar på huvudet och som sjunger våldsamt falskt?
Vid 23-tiden började kylan koppla sitt grepp och vi begav oss in. Det var nu det riktiga kalaset började, mer folk ramlade in, musiken på tokhög volym, ommöblering i vardagsrummet för att få till ett dansgolv samt mer sprit. Hade nog från början (helt förväntanslöst) trott att vissa skulle vandra vidare till Månen, men icke. De sista gästerna valde att lämna oss vid 02:30-tiden...Innan dess hade vi hunnit med cowboyhattar, kycklingmasken, macarenadansen och en svängom i dykfenor. Vissa hade även fått massage iförd MC-hjälm, hmmm!?

  
 Mickur i sin "fina" hatt
                                                                                                                              
 
Mr. Muscle tar ton

                                                                                                            
Vän eller fiende?


Sötaste Lillasyster


Irish Coffee


Party på dansgolvet


Miss V och en kyckling


Var tog kräfthattarna vägen måntro?

Ett trevligt avbrott i vardagen
2008-08-22 kl:19:50:25 Allmänt | Kommentera här (2)

Dagen idag innebär en lång väntan på att gå till Ingen Vidare Avdelning för nattarbete. Ett lunchspinningpass och så väntan igen. Fick dock ett mycket trevligt avbrott i form av en fikastund med Fröken C.S och Fru C.S. Tjejerna är två arbetskamrater från jobbet innan Ingen Vidare Avdelning, inte alltid helt enkelt att få till stunder tillsammans med dessa två men nog så trevligt när det händer. Fikade kaffe och nybakt kolakaka på mysiga T, innan det var dags att bege sig hem och återigen vänta.

Ett litet tillägg: Damerna vet definitivt hur man skapar sig egna regnkläder...


Jag överlevde
2008-08-22 kl:11:20:39 Allmänt | Kommentera här (0)

Puh! Jag överlevde, både den första och andra dagen efter semestern på Ingen Vidare Avdelning. Haft två trevliga dagar med underbara arbetskamrater och rutiner i tillvaron. Nu väntar en natt härnäst vilket inte känns riktigt lika givande...

Ångest
2008-08-20 kl:10:53:00 Allmänt | Kommentera här (1)

Usch, då var det bara två och en halv timme kvar av det som kallas semester...
Gråter stora krokodiltårar!


Höjdhoppsfinal
2008-08-19 kl:15:07:32 Allmänt | Kommentera här (0)

Kollar in höjdhoppsfinalen i OS och givetvis det stora svenska hoppet Stefan Holm. Kommentatorerna sitter som vanligt och pratar om diverse viktiga och oviktiga saker, bland annat hur många av höjdhopparna det är som har sin ena förälder som tränare samt hur framgångsrika dessa höjdhoppare är.

Kommenatator J. Karlsson: Stefan Holm har ju sin pappa Johnny som tränare, Blanka Vlacic har sin tränare som pappa och likaså (ja, vem det nu var minns jag inte) har sin tränare som pappa.

En liten undran: är det deras biologiska pappor eller har de fått en tränare å därmed en pappa?
(eller kan det vara så enkelt som en vanlig felsägning...)

Träning
2008-08-19 kl:12:26:37 Allmänt | Kommentera här (0)

Livet börjar återgå till det normala. Imorgon, onsdag, är det återigen dax för Ingen Vidare Avdelning.
Igår började alltså det vanliga livet igen vilket innebär matlistor, handling, träning, tvättstuga osv...
Känns faktiskt skönt att gå upp tidigt på morgonen, äta hemlagad (framförallt nyttig) mat samt träna. Hade verkligen saknat styrketräningen mer än jag kunde tro (ja ja jag vet, det handlar bara om tre veckor...) och jag inser nu vad jag behöver detta för min stackars rygg!
Att mysa i sängen och sen avancera till soffan, en hel dag, är tydligen mer än vad min kropp klarar. Börjar man bli gammal måntro?

Fiskar fiskar
2008-08-18 kl:14:56:11 Allmänt | Kommentera här (1)

Fredagkväll och inte alls sugen på att gå ut på krogen. Pratade med Stoffen och Mandy som skulle ut å fiska (typ det enda de roar sig med nu för tiden), de undrade om jag och Mr. Muscle ville följa med och vi var inte sena att tacka ja! Har alltid gillat att fiska, då framförallt att meta. Har dock inte gjort det på mycket länge och det kändes som en mycket rolig fredagssysselsättning.
Stoffen försåg oss alla med diverse olika spön, sänken, flöten och deg (kung på att fiska). Metade, metade och metade. Till slut började det nappa, dock var det ett halvt företag att få upp de små rackarna...Jag lyckades få upp en stor karp, Mr. Muscle fick linan avbiten av en gädda och på Stoffen å Mandys bottenmetesspön nappade det inte överhuvudtaget!
Hade en mycket trevlig och avkopplande kväll, synd bara att flugor och myggor överhuvudtaget existerar...


Stormetar´n


Rogivande


Mandy


Jo, jag lovar...det är solen!


Nöjd...Men, är det inte orättvist att ge sig på de som är SÅ mycket mindre än en själv?

En tur till doktorn
2008-08-18 kl:14:25:00 Allmänt | Kommentera här (0)

Aj, aj, aj...Ont i benen så det skriker om det! Tårar och tandgnisslan...

Hade i 13 års tid (mellan 8 månader till 14 års ålder) problem med böjvecksexem, dessa tyckte nu att det var läge att åter göra ett litet gästspel på baksidan av mina lår. Jag hade väl från början planerat att inte uppsöka läkarvård (duktig sjuksköterska som man är...) utan behandla mig själv. Jag har ju hyfsat bra koll efter 13 år (trodde jag i alla fall). Vad jag inte tänkte på var att det kommit mängder med nya salvor, krämer och behandlingar (då jag var lite badade jag i kaliumpergaminat samt solade solaruim, givetvis smordes man även kletig med salvor och krämer).
Insåg tillslut att det kanske var läge att de som faktiskt är bäst på sina saker ska få sköta dem...Sagt och gjort, iväg till vårdcentralen, en snabb titt och recept på allsköns massa kortison och mjukgörande!

Hoppas nu verkligen att dessa medel gör underverk!

Bowling
2008-08-18 kl:14:13:59 Allmänt | Kommentera här (0)

Var i torsdags kväll på Score och bowlade. Oj så roligt och oj så länge sedan det var!
Jag och Mickur spelade helt klart i en liga för oss själva (ja, ni gissade rätt: inte den där de bästa befinner sig), Mr. Muscle å hans Granne B var betydligt mycket bättre.
Jag började kvällen med att välja ett fint rosa klot, som vägde 8 kg. Man kan ju tycka att 8 kg låter relativt tungt och jag är ju inte den största av människor. Är nog starkare än jag tror och det där klotet var inte tillräckligt tungt för att slå omkull mina käglor. Bytte efter några omgångar till ett tyngre klot (hela 10 kg vägde det, dock fortfarande fint rosa) och fick nu betydligt mycket bättre resultat (kanske kan diskuteras om de va himla mycket bättre, men det är så skönt att ha nåt att skylla på...)
Trots miserabla resultat från mig å Mickur så var det grymt roligt och det är väl det som är huvudsaken...

Liseberg
2008-08-18 kl:12:40:44 Allmänt | Kommentera här (0)

Då det återigen var dax att bege sig hemåt var både jag och Mr. Muscle lite osugna på det. Kom på att det faktiskt inte var allt för långt till Göteborg och Liseberg (jag älskar Liseberg och förvandlas genast till ett litet barn då det vankas karuseller). Packade ihop våra saker och styrde kosan mot Liseberg. Hade dagen innan pratat med Stoffen, han och Mandy skulle till Liseberg och därför kändes det lite extra kul att överraska dom där. Väl inne på Liseberg ringde jag upp Stoffen, frågade vart de höll hus, hur de hade det samt meddelade att vi fortfarande var kvar på kusten (jag vet, det ÄR fult att ljuga) sen skyndade vi oss allt vad vi orkade mot Kållerado. Väl där upptäcker vi Stoffen och Mandy som ser riktigt förvånade ut över att se oss där...

Själv ville jag allra helst åka alla karuseller (ja kanske inte kaffekoppen å farfars bilar då) men fick välja tre stycken. Det blev Balder (här skrek Mr. Muscle lungorna ur sig), Kanonen samt Spinrock. Stackars Mr. Muscle blev mot slutet lite lätt illamående och kände sig nöjd med karusellåkande. Det var med sorg i hjärtat jag lät mig ledas ut från detta underbara ställe...Snyft!


Smögen igen...
2008-08-18 kl:12:29:15 Allmänt | Kommentera här (1)

Vår lilla tisdagsresa till Smögen kantades av hyfsat väder (åtminstone uppehåll) och glada miner. Väl framme i Smögen letade vi upp vårt boende som låg mitt på Smögenbryggan. Boendet bestod av ett rum med en dubbelsäng samt två nattduksbord, toalett och dusch fanns i korridoren...Nåja, det fick duga med tanke på att det bara  var för en natt, samt att vi inte tänkte tillbringa allt för mycket tid på rummet.

Efter incheckning begav vi oss ut på äventyr (vilket innebar att kliva runt bland klipporna) samt inspekterade båtarna på bryggan. Mycket trevligt! Lunchen intogs på bryggan och bestod av en jättebaguette med kräftstjärtar i vitlöksmajonnäs, huva så gott!

På kvällen drog så regnet in...SKRÄLL! Vi hittade dock en inglasad uteservering med mycket god mat. Vad sägs om smörstekt makrillfilé och potatispuré samt tomat och rödlökssallad?
Smögen by night var i princip totaldött i regnet. Hittade dock ett ställe, Hamnen4, där vi kunde dricka öl och babbla.


Kliver runt bland klipporna


Det vita huset var vårt boende för natten


Smögen
2008-08-18 kl:12:16:41 Allmänt | Kommentera här (0)

Tisdag och rastlösheten är ett faktum!
Gillar inte alls att inte ha något att göra (då man verkligen vill göra något) och stackars Mr. Muscle har försökt med massa olika ideér få mig på mindre rastlöst humör. Kom så på den briljanta idén att åka till Smögen...bara sådär! Har nu hittat ett boende, mitt på Smögenbryggan å ska börja packa bilen. Jippi!

Söndag och inte direkt kalas...
2008-08-11 kl:15:13:48 Allmänt | Kommentera här (0)

Nä, nu får det allt räcka med alkoholhaltiga drycker ett tag! Att ligga i sängen till klockan tre, beställa pizzautkörning å sen avancera till soffan funkar inte!

Sista semesterveckan får bli lite mer aktiv än så. Tyvärr är det ju OS vilket gör det ganska enkelt att fastna framför TV'n...

...å lördagskalas
2008-08-11 kl:15:09:02 Allmänt | Kommentera här (0)

Att vakna på lördagmorgon var inte en riktigt lika trevlig upplevelse som att gå å lägga sig på fredagen...
Jag och Mr. Muscle tillbringade förmiddagen med att göra det man ska göra på sin semester, alltså så lite som möjligt!

Då klockan började närma sig kväll började det krypa i kroppen och det var givet att hitta på något. Mickur kom förbi hemma hos Mr. Muscle och kalaset var ett faktum...(tror min kropp kommer gilla då den äntligen får börja jobba igen). Den första ölen tog sjukt lång tid att få i sig! Spenderade kvällen med att lyssna på musik, kolla gamla skolkataloger och ha allmänt trevligt. En cykeltur senare landade vi på Månen. Ingen av oss hade väl tänkt att kalaset skulle bli så våldsamt, men att då klunka i sig en del drinkar å lika många shots är kanske helt fel taktik?

Då det var dags för hemgång hade Mickur lyckats försvinna och vi hade istället fått med oss Mr. Muscles Granne B. Önskade mat på Mc Donalds, väl framme vid kassan (så gott som i alla fall) kom Granne B på att det var godare att äta på Kennets...Jag hade fint parkerat mig själv på en stol inne på Mc Donalds å var inte direkt sugen på att vandra vidare utan mat. Granne B bär då ut mig, på stolen, till Mr. Muscles cykel. Att vi nu alla tre skulle åka på denna cykel verkar vara en otoligt korkad idé i nyktert tillstånd. Det nyktra tillståndet hade för länge sedan passerats och idiotin var ett faktum. Granne B på styret, Mr. Muscle på sadeln å jag (till en början med en Mc Donalds stol) på pakethållaren...Att inte denna färd slutade på Ingen Vidare Avdelning är ett mysterium!
Väl framme på Kennets slänger Mr. Muscle i från sig cykeln (utan att först släppa av mig å Granne B) och meddelar att "Nu skiter jag i det här, nu ska jag ha FOOOD".
Granne B's beställning var en LOKA. Tror det finns att få även på Mc Donalds...Tvingade tillslut i människan en korv med bröd, aningens hungergrinig!

Till Biltema, cykeln av märket Yosemite är nu testad för 260 kg...Och, den höll!


Fredagskalas...
2008-08-11 kl:14:51:49 Allmänt | Kommentera här (0)

Fredag och återigen dags för kalas. Det hela började med att Mr. Muscles syster, Fröken L fyllde 20 år. Firade henne tillsammans med Mr. Muscles familj och släktingar.
Vid 21-tiden var det kalaset slut för vår del och vi for hem för att dricka vin. Strax efter började Mr. Muscles vänner trilla in och vid 22:30-tiden kom även Mickur och den kvinnliga delen av Folket från Böj. Stackars Mickur hade blivit lite lurad (tack vare onsdagens bravader på Sommarplaza hade hon aldrig dykt upp om det inte vore för en vit lögn...) och kände sig lite lätt generad. Började per omgående sätta i sig en del vin samt en shot och så var det hela glömt!
Kvällen fortsatte på Koriander, jag och Mr. Muscle började av en helt bortglömd anledning prata engelska med varandra och det hela slutade med att vi på Glada Ankan lurade några stackare att jag kom från Rumämien...(Varför just Rumänien är även det helt oförklarligt!)

Avundsjuk
2008-08-06 kl:15:09:48 Allmänt | Kommentera här (2)

Inte det minsta avundsjuk på Lillasyster och Karl-Jan som imorgon sätter sig på flyget till Rom...
Men, de är verkligen värda lite ledighet då huset bara krånglar (kylskåp, tvättmaskin och frys lyckas gå sönder samtidigt, ska inte heller glömma att bilen gjorde det samma) å vädret är sisiådär!
Önskar trevlig resa! Kommer sakna er supermycket...

Semesterväder
2008-08-06 kl:15:06:16 Allmänt | Kommentera här (0)

Semester = underbart
Regn = läskigt
Regn under semestern = skitdrygt

En hög med DVD-filmer (igår Ace Venture-den galloperande detektiven) samt ett par flaskor vin får regnet att kännas lite mysigare! Ett plus i kanten är det där med att vara kär...

Det var inte riktigt så här jag trodde min sommarsemesterkvällar skulle spenderas, men: det funkar!

Borta bra men hemma bäst
2008-08-04 kl:13:45:37 Allmänt | Kommentera här (1)

Jaha, då var man tillbaka...
Känns skönt att återigen få sova i sin egen säng, och framförallt att inte slå huvudet i taket då man sover. Att äta annat än grillat (man blir trött på att grilla, faktiskt...), och att duscha i sin egen dusch känns bra. 
Däremot finns nu mängder med tvätt att ta reda på (var dessutom så snäll/dum att jag erbjöd mig tvätta Mr. Muscles kläder), vilket inte är lika trivsamt. Att vädergudarna skriker regn och moln känns ungefär lika tråkigt det.
Men, att var ledig ytterligare två veckor känns som en gudagåva!

Lummelundagrottorna
2008-08-04 kl:13:40:02 Allmänt | Kommentera här (0)

Vaknade med lite lätt huvudvärk på lördagen, men det var det värt!

Jag och Mr. Muscle valde att ta cyklarna (endast 9 km enkel resa, kan ni förstå vilken aktiv semester) till Lummelundagrottorna. Väl där var det inte bara vi som hade denna briljanta idé. Dock gick kön fort och snart var det vår tur att vandra ner i underjorden. Vackert, häftigt och svinkallt!


Beach och stöldturné
2008-08-04 kl:13:20:02 Allmänt | Kommentera här (0)

Vi insåg alla att fredagen innebar vila...

Vädret visade sig från sin allra bästa sida och stranden var det som lockade. Spenderade några timmar i hotisontalläge (liggandes i, jag lovar, strandens lyxigaste camingstolar) innan det var dax för en sen lunch.

På kvällen begav vi oss in till Visby för att kolla in solnedgången vid muren (detta gick inget vidare på grund av ett STORT moln som täckte hela solen PRECIS då den skulle ner i vattnet, tack för den typ) och så mat förstås.
Vandrade runt i Visby och tittade på Domkyrkan, alla söta små hus och gränder (Mr. Muscle insåg att han inte skulle kunna bo i den äldre delen av Visby, han skulle inte komma in genom dörrarna...). Fick ett bord på uteservering vid torget och åt och drack riktigt gott.
Vandrade vidare till nästa ställe för drinkar och shots...Efter ett par stycken började det bli snurrigt på både det ena och andra hållet!
Då man (i alla fall jag) börjar bli lite sisådär lätt salongsberusad försvinner det mesta som kallas både vett och sans. Att suga hallon genom ett sugrör känns ju föga moget, att stjäla med sig tuffa salt och papparkar verkar ju i nyktert tillsånd inte heller helt vettigt...Detta var dock grymma ideér i ett ganska sent skede av kvällen.
Att sen cykla hem, totalvingligt och tokskrattandes, är väl inte heller så där våldsamt genomtänkt?!


Lite solnedgång blev det i alla fall


Visby


Att stjäla på fyllan borde väl inte vara lika illa som in nyktert tillstånd?


Hmm...


Rida får


En stor människa utanför ett litet hus


En "liten" tur på vespa
2008-08-04 kl:12:51:38 Allmänt | Kommentera här (0)

Valde på torsdagen att hyra vespa för att spana in omgivningarna. Den kvinnliga delen av Folket från Böj kom på den utomordentligt briljanta ideén att åka till Fårö. Detta lät mycket trevligt, då jag hade hört att Fårö ska vara väldigt vackert och att utomlandskänsla råder.
Sagt och gjort, vid elvatiden styrde vi ut mopparna på vägen. Jag kan här tillägga att vi valde att hyra två moppar vilket innebar att vi skulle skjutsa varandra. Eftersom jag suttit bakpå Mr. Muscles motorcykel i otaliga mil kändes det inte mer än rätt att jag var den som körde. (Tror inte Mr. Muscle skulle vara så där superroad av att köra moppe med typ 2 hästkrafter då han är van motorcykel med typ hur många hästkrafter som helst...). Nu blev väl kanske inte mitt höghastighetsbehovet helt tillfredsställt med tanke på att full gas resulterade i en maxhastighet på hela 45 km/h...men jag lyckades i alla fall nästan med att tappa av Mr. Muscle då jag gasade iväg! Vi försökte även åka på bakhjulet, spruta grus å göra "burn-out" (jag lovar att om folk skulle sett oss vore det skjuts till psykkliniken per omående).

Efter en liten nätt tripp på ca 5 mil hamnade vi i Fårösund, har tog vi färjan över till Fårö. Väl på Fårö var det fram med kartan å styret ställdes in på raukområdet.
Detta var otroligt häftigt att se, massa kalksten som bildat formationer å blivit riktigt stora! Som sagt, det kändes verkligen utomlands...
Fortsatte att åka runt hela ön och var tillbaka vid färjan några timmar senare. Det var nu vi alla började känna ett visst obehag i sittknölarna...Tyvärr fanns det inte några alternativ än att fortsätta turen.
Väl tillbaka på campingen stod tripmätaren på 22 mil, jag säger bara 22 jävla mil, på moppe....Tror verkligen inte varken jag eller vespan var byggd för detta ändamål!

Folket från Böj på sin vespa

Redo att åka på färjan till Fårö


Lilla Miss V och Stora Rauken


Vissa tyckte det var finare att bygga en egen rauk

Roadtrip Gotland
2008-08-04 kl:12:10:04 Allmänt | Kommentera här (1)

Begav oss så på tisdagen iväg på en efterlängtad semestertur till Gotland. Vi transporterade oss i husbil, en sjukt stor husbil. Att man som vanlig bilkortsförare får framföra detta monsterfordon är för mig ett mysterium, men så är fallet, å vem tror ni hamnade bakom ratten ganska omgående? Jo, givetvis Miss V. Kände mig som en liten skurk som gjorde nåt jag inte fick, men tro mig när jag säger att jag hade grymt kul. Folket från Böj och Mr. Muscle roade sig istället med att dricka öl...
En övernattning i Nynäshamn innan färjan tog oss över till ön på onsdag förmiddag.

Väl framme på Gotland hade det hunnit bli onsdag eftermiddag. Installerade oss på campingen (vilket innebar parkera storbilen, montera å parkera våra cyklar, plocka fram utemöbler samt öppna en öl).
Grillade å hade en allmänt mysig kväll!


Truckdriver...


På färjan över till Gotland


Montera stolar till uteplatsen


En hopfällbar cykel är ett måste då man campar...


Allt är på plats å livet känns underbart!