After work
2008-05-31 kl:22:02:26 Allmänt | Kommentera här (0)


Så har man gjort ytterligare en dag på Ingen Vidare Avdelning. Dagen präglades dock av ett stort lugn å snudd på inga patienter.
Efter jobbet var det bara att bege sig hemåt för att duscha å göra sig fin, after work väntar! Som alltid på fredagar är det Månen som gäller för lite öl å bra coverband. Ikväll är det årets höjdpunkt, avslutning med Rydell & Quick...Kan det bli bättre?

Surdegen är dock Mr. Muscles fyndiga val av besiktningstid, lördag morgon 09:40, i Sunne... Jippiiiii!

Fullt krig...
2008-05-28 kl:11:33:32 Allmänt | Kommentera här (1)


Nu är det krig!

Miss V vs. MonsterSpindlarna...Vid närmare undersökning satt inte bara två monsterspindlar å spanade in mig, utan även en tredje, lite mindre variant. Hmm, de har baskenemejen förökat sig åxå (kul att några får ha roligt mitt i allt elände). Nu existerar tyvärr inte spindelbarnet längre (han "råkade" falla offer för en rosa toffel a là flip-flop), one down, two to go. Ja, jag vet, man ska ge sig på varelser i sin egen storlek, å inte de som är mindre än en själv. Fixar dock inte det utan att bli uppäten!

Har även ringt hit Föräldrarna med radar, tänkte tillverka min alldeles egna "Spindelgaskammare" i badrummet. Måste först fundera ut hur giftig denna bekämpningsmetod kommer vara för mig själv.

Får väl passa på att be om ursäkt i förhand, för eventuellt regn imorgon...Sorry!

Läskiga monsterspindlar
2008-05-28 kl:09:00:09 Allmänt | Kommentera här (0)


Nu var det så dax igen...Bor i en GAMMAL lägenhet i ett GAMMALT trähus från typ 1800-kallt. Mysigt tänker ni, jovisst det må så vara med högt i tak å mitt i stan. Till saken hör att INGEN talade om för mig att det bodde Monsterspindlar i badrummet!
Jag är inte särskilt förtjust i något som kan defineras som SMÅKRYP (jävla äckeldjur-tack KöpingTobbe för den kommentaren). Spindlar tar nog priset för det som är läskigt/äckligt /farligt. (Givetvis fattar jag att de inte kommer hoppa på mig å äta upp mig, men ändå).
Till saken hör att dessa spindlar inte är några små "döda-med-papper-spindel". Jag ljuger inte när jag säger att det är värsta attackspindlarna som nu sitter i badrummet, man kan se hur de vrider på huvudet å höra när de smyger över golvet. Dessutom är det TVÅ av dem. Tror säkert de sitter där å planerar ett bakhåll, (de kommer troligen ge sig på mig när jag duschar).
Hur jag nu ska lyckas eliminera dessa creepy varelser från jordens yta är ett stort dilemma. Att ta dem med ett papper är uteslutet, med tanke på att de skulle hinna undan samt att det skulle krasa i pappret (kriiipiii) då man klämmer till. Att be Mr. Muscle är lika uteslutet det (stackarn gillar INTE spindlar). Dammsugaren provades förra året, nog sögs spindlarna in alltid, jag var dock livrädd för att öppna städskåpet i ungefär 1 månads tid...
What to do? (om nån sitter inne med bekämpningsmedel för elefanter eller kanske en AK4 kan ni ju höra av er)

Tillbaka i verkligheten
2008-05-27 kl:12:50:23 Allmänt | Kommentera här (0)

Jaha, då var det bara att inse att långledigheten var slut för den här gången...Underbart är kort, eller hur det nu är man brukar säga!
Träna, duscha, laga mat å iväg...Tre kvällar framöver, suck!

Småttingbesök
2008-05-26 kl:18:08:36 Allmänt | Kommentera här (2)


Fick idag lite oväntat barnbesök, Lilleman G å hans söta Mamma L. Pluggade tillsammans med Mamma L på universitetet å vi förblev goda vänner. Tyvärr ses man inte lika ofta längre med tanke på obekväma arbetstider, familjeliv o.s.v. Då man äntligen lyckas klämma in sig i den andres tajta schema är det alltid med stor glädje. Lilleman G hade givetvis växt sjukt mycket sen sist jag såg han (han är 1 år å 2 mån och otroligt lång).

Idag insåg jag så helt plötsligt fördelarna med att ha barn (det där med riktigt små mänskliga varelser har alltid skrämt mig lite)

1. Jag kommer aldrig mer behöva gå till gymmet (barn är sjukt snabba å väger faktiskt en del)
2. Jag kommer aldrig mer behöva städa (ska inte finnas en pinal i mitt hem då det kommer barn till världen, det är faktiskt sjukt lätt att de springer in i/ får nåt över sig/ stoppar nåt i munnen)
3. Jag kommer aldrig mer behöva laga mat (barnburkmat, framförallt efterätter, är totalt underskattat! Synd bara att maten har lite trist konsistens å färg, det borde dock vara lätt åtgärdat...)

Till sist vill jag tillägga, till er småbarnsföräldrar som läser detta, jag avgudar er enormt! Jag kommer förmodligen aldrig fixa jobbet som mamma, har fullt sjå att ta hand om mig själv...

Pizza å paj
2008-05-26 kl:13:16:17 Allmänt | Kommentera här (2)


Måste ju givetvis delge er gårdagens pizzabak!

Det hela började strålande på Ica Maxi där indgredienserna skulle inhandlas. Mr. Muscle verkar lida av beslutångest å kunde inte klura ut hurvida han skulle ha salami eller parmesansalami (eller vad det nu var, ingen skillnad för min del). Nåväl, det hela bestämdes ganska omgående med tanke på att det bara fanns en salmisort att välja på. Precis innan vi skulle betala tittar vi båda ner i en sån där jättefrysdisk, ni vet, å vad skådar mina ögon om inte smulpaj, i PÅSE. Måste ha! (Jag kan här tillägga att Miss V är tvärkass på att baka å Mr. Muscle har ett extra gott öga till allt vad bakverk heter). Japp, påsen slank ner i korgen å vi kom ifrån Ica Maxi.

Väl hemma hos Mr. Muscle insåg vi att hans plåt inte passade för vårt ändamål (killen undrar fortfarande var han gjort av sin andra plåt, den så kallade braiga). Jag begav mig därför i ilfart hem å hämtade en av mina plåtar. Degen kavlades ut å garnerades med diverse godsaker. Eftersom jag anser mig ganska smart å duktig i köket (en smula överdrivet) så har jag ett trick då jag bakar pizza. Man bakar direkt på bakplåtspappret å drar sen över det på plåten, fiffigt värre! Tyvärr hade vi extrembegåvade människor inte testat om plåten passade i ugnen...Katastrofen var ett faktum! Efter mycket krångel å grisande med pizzafyllning i ugnen lyckades vi få pizzan på den inte så braiga plåten å på plats i ugnen. Pizzan smakade givetvis hur bra som helst, trots detta missöde.

Förövrigt kan tilläggas att jag numer kommer bli kung på smulpaj! Värsta simpla grejen...

Ledig, dag 5
2008-05-26 kl:12:56:59 Allmänt | Kommentera här (0)


Valde imorse att avboka daten med Fru Tvättmaskin å Herr Torktumlare. Tvättkorgen tycktes endast någorlunda halvfull, underklädeslådan fick anses relativt välfylld å solen sken från klarblå himmel. Hmm, inte så särskilt svårt val...
Tog med mig bok, fika, brassestol å kilade till sjön. Ljuva svenska sommar! Men som alltid är ju denna svenska sommar ganska opålitlig...Efter två timmar i gassande solsken var det bara att med blixtens hastighet packa ihop sina saker å bege sig in mot stan för att undvika ett inkommande busväder! Kändes inte så våldsamt kul att hamna mitt i ett bråk mellan vädrets gudar.

Tillbaka i stan fick det bli lite lunch å en tur till gymmet. Längtar lite efter att himlen ska öppna sig i ett riktigt oväder. Känns så mysigt att få ligga inne på soffan med en påse godis å en bra bok, vid regnoväder kommer inte det där dåliga samvetet, över att man latar sig istället för att ta vara på dagen, lika snabbt över en.

Imorgon är det återigen dax för jobb, kan inte riktigt känna om det känns bra eller dåligt. Tror det kommer kännas skönt att jobba, har nog (hur konstigt det än låter) saknat Ingen Vidare Avdelning.

Ledig, dag 4
2008-05-25 kl:16:29:00 Allmänt | Kommentera här (0)


Börjar närma sig arbete igen, suck! Måste medge att det är alldeles för skönt att vara ledig och att detta var SÅ välbehövligt för lilla mig. Har nu endast imorgon kvar å då är det tokslappa som gäller, inga planer överhuvudtaget, ja förutom ett tråkigt umgänge med Fru Tvättmaskin å Herr Torktumlare förstås...

Dagen idag har än så länge varit helsoft. Kom ur sängen 1 timme tidigare än igår (lyckades faktiskt med konststycket att ha en nykter lördag). Åkte till Subway å käkade frukost, mums men en ful ovana...(Har umgåtts med Mr. Muscle i 2 månader å jag kan nog lätt räkna de söndagar som inte frukosten intagits på just Subway).
Därifrån styrdes kosan till Föräldrarna för mat. Firade kära mamma lite extra med tanke på att det faktiskt är Mors Dag. Pappsen hade grillat, tyvärr var det inte bara den mänskliga delen av familjen som gillade grillat kött. Fröken Maj-Lis försökte febrilt få till ett obevakat ögonblick tillsammans med grillen. Lyckligtvis nådde hon inte större framgång än till att slicka på grillbesticken!

Snart bär det av till Mr. Muscles mamma. Ikväll är det planerat för hembakad pizza å film (ska verkligen göra ALLT för att försöka hålla mig vaken HELA filmen den här gången).

Ledig, dag 3
2008-05-24 kl:20:30:26 Allmänt | Kommentera här (1)

Tredje lediga dagen började alldeles försent (givetvis eftersom gårdagen slutade alldeles försent). Kom ur sängen vid 12-tiden! Lite skämsigt faktiskt...Å andra sidan var det värt det, har nämligen gnällt på Mr. Muscle hela veckan om hur trist det är när han måste lämna mig å sängen i en okristligt tidig tid.
Käkade Mr. Muscles omtalade omelett å gav oss sen iväg i bilen. Efter lite planlöst irrande i stan hamnade vi nere vid älven med en varsin glass i handen.

Vid tretiden var det så dags, det jag längtat efter ända sedan i torsdags...Skulle få följa med Mr. Muscles syster, Fröken L, å rida. Jag har varit hästjej sen barnsben å ridit i ungefär 10 år. Slutade för ungefär 8 år sedan då skolan tog mer tid å grabbar var mer intressant än hästar. Åkte ut till Hammarö å träffade på två underbart söta kusar. Rykta, sadla å så iväg. Var en underbar känsla att återigen sitta på hästryggen, ännu roligare blev det ju tack vare att Mr. Muscle satt på hästen brevid. Hade till en början ofantligt kul att stackaren som bara suttit på hästryggen EN gång tidigare! Blev dock snabbt förvånad, killen var tvärsäker å galloperade till och med...Nog för att han såg totalt livrädd ut, fäktade med både armar å ben å tjöt som en tjej, men ändå!

Nu blir det mat på Arena med Lillasyster å Mr. Muscle. Ska verkligen försöka ta det lugnt ikväll, men ni vet ju hur det brukar sluta...

Ledig, dag 2
2008-05-23 kl:16:34:23 Allmänt | Kommentera här (0)

Sol från en klarblå himmel, lovely!
Andra ledighetsdagen började med ett styrkepass på gymmet. Känns skönt att det funkar så bra med träningen, (att jag kommer iväg å så där menar jag...) Resultaten är väl en annan historia. Tillhör väl fortfarande klassen "lätt myggvikt".

Då jag kom hem upptäcktes att jag blivit utsatt för sabotage! Min stackars inomhustermometer (fast mer den delen som visar utomhusgraderna) är inte längre vid liv. Någon tråkig jävel har klippt av sladden som hänger utanför fönstret. Why?  undrar ju jag då. Är det nu det börjar kännas att man blivit lite vuxen å inte riktigt tycker såna sabotagetrick är särskilt roliga?! Suckar...

Dagen fortsatte i alla fall i trevligare anda. Träffade C.S (gammal arbetskamrat som nu är en mycket god vän) i hamnen för lite lunch. Hur mysigt är det inte när solen värmer, vattnet glittrar å båtarna tuffar förbi. Å detta mitt i stan (så gott som). Lunchsamtalet handlade mycket om den pågående sjuksköterskestrejken, stackars C.S strejkar å känner ett stort missnöje mot Landstinget (vem gör inte det?) 

Styrde sen kosan hem till Moster M för att lämna lite födelsedagsblommor samt kondoleanser. Diggar verkligen Moster M å har alltid gjort. Hon hade hand om mig när jag var liten (då mamma började jobba) å har givetvis fått stå ut med mycket med tanke på vilken liten skitunge jag var, haha! Det roligaste av allt var att alla kusinerna var där å hälsade på. Även Kusinbarn L var på plats. Ungen är 1 år å stentuff!

Kvällen fortsätter nu tillsammans med Mr. Muscle. Ska hämta hans motorcykel, najs! I min värld är snygga bilar, snabba motorcyklar (ja det mesta inom motorvärlden faktiskt), sjukt sexigt...
Mr. Muscle (stackarn) tittade lite underligt på mig när jag fick gåshud av att prata om Audi R8.

Ledig, dag 1
2008-05-22 kl:14:34:58 Allmänt | Kommentera här (0)


Mmmm, älskar ledighet! Speciellt då den är lite längre å sammanfaller med helgen.
Dagen idag har tillbringats tillsammans med Lillasyster. Vi hade planerat gå milspåret idag igen. Insåg ganska snart hur jobbigt det faktiskt var å bestämde oss per omgående att istället mjukstarta med 5 km-spåret. Systrarna Vakuum hade INTE orientering som favoritsysselsättning på skolgympan (båda två tog alltid rygg på den största sportfånen i klassen å lät denne göra jobbet), nu började därför bekymren. Spåren är ju givetvis alltid märkta med diverse olika färger så man INTE ska gå vilse. Hur vi hela TVÅ gånger lyckades hamna "off-track" är därför ett stort mysterium. Tror det kan ha att göra med hur mycket respektive lite uppmärksamhet man ägnar åt dessa skyltar, att babbla oavbrutet ses ju som en trevligare sysselsättning då man går. Ingen av oss var direkt orolig då vi växt upp i skogen, har ju mantrat "om-du-går-vilse-i-skogen-krama-ett-träd" på repeat i huvudet, hela tiden. Nåväl, vi lyckades i alla fall komma tillbaka välbehållna, tur! Kände oss duktiga efteråt, men insåg att vi, som vanligt, blivit sjukt hungriga. En tur till affären å ca 40 min senare hade vi svängt ihop lax å sallad, gottit. Eftersom vi varit så duktiga blev det givetvis efterrätt.

I eftermiddag blir det styrketräning på gymmet å sen hem till Farmor för middag.


Några bilder från gårdagens grillning i Mariebergsskogen, på bilden: Darkangel å Miss V

På banan igen
2008-05-21 kl:16:57:29 Allmänt | Kommentera här (0)


Tänk vad lite mat å träning kan göra. Mumsade lite mellis efter hemkomsten från Inge Vidare Avdelning å kilade vidare till gymmet. Har nu släppt lös massa endorfiner (å en hel hög aggressioner)!

Laddar nu för att grilla korv i Mariebergsskogen med arbetskamraterna. Ska bli skoj att träffas utanför jobbet, det tråkiga är dock att vi ska tacka av en av favoritnarkosläkarna...Tråkigt!
Darkangel kom på den briljanta idén att dricka lite vin, känns helt rätt en dag som denna. Får väl lova att ta cykeln till Mr. Muscle ikväll. Gillar inte alls att cykla på min tråkiga cykel, men vad gör man inte för lite vin.

Förresten, ville bara tala om att jag nu är ledig i 5 dagar! Fattar ni FEM dar...Kommer förmodligen bli sjukt rastlös, vet inte när jag var ledig (å hemmavid) så länge sist. Underbart!

Muuhhmm
2008-05-21 kl:15:33:47 Allmänt | Kommentera här (0)


Moaahhh, tokstress! Ibland förvandlas Ingen Vidare Avdelning till ett bombnedslag utan dess like, idag var en sådan dag. Det började i ett lugnt tempo för att braka loss lagom till lunchtid (vad är det för elaka patienter som alltid planerar in att bli sjuka kl. 11:30). Miss V kunde därför inte trycka in sin väl efterlängtade matlåda i micron som planerat utan fick istället blanda blödande magar med kramper och trachbyte...Att inte utfodra Miss V var fjärde timme ger ungefär lika läskiga konsekvenser som att ha Usama Bin Laden som statsminister (huvaligen). Mitt blodsocker dimper ner i fotknölarna med blixtens hastighet vilket resulterar i ett illamående, tokirriterat å våldsamt ofokuserat monster, gahhh! Lyckades efter mycket om å men slänga i mig min lunch (givetvis alldeles försent) på stående fot innan det var dax för nya tag...Ibland är det VERKLIGEN Ingen Vidare Avdelning!


Stockholmshelg
2008-05-19 kl:12:49:39 Allmänt | Kommentera här (2)

Då var man tillbaka hemma efter en helg i Stockholm. Resan började på lördag morgon, direkt efter att jag slutat på Ingen Vidare Avdelning kl 07:15. Skulle ju försöka sova i bilen å det gick ju som ni kanske förstår lite sisådär...Fyra tjejer i en bil är väl ingen högoddsare vad gäller att det ska vara tyst. John Blund var tyvärr inte heller så hjälpsam, men jag lyckades väl lura till mig ungefär en och en halv timmes sömn. Väl framme i Stockholm å incheckade på hotell Terminus (centralt å bra mitt emot centralstation) bar det ut på stan för shopping. Många timmar å flera mil senare var alla nöjda å trötta på shopping.
Åter på hotellet blev det vila och vin innan det var dax att snygga till sig för middag i Gamla Stan, mysigt värre. Åt en underbart god gös med potatis å fänkoålspuré.
Tillbaka till hotellet å ännu mera vin. Nu börjar det lite underliga på resan. Miss V är inte det minsta trött, trots att hon nu varit vaken större delen av det senaste dygnet. Somnar gör däremot Mickur å den kvinnliga delen av Folket från Böj, hmmm...Hur nu detta gick till är ett stort mysterium. Jag å Darkangel gick då vidare ut på stan, vandrade ner mot Stureplan å kollade in det märkliga inneklimat som där råder. Är gudomligt tacksam för att inte bo i Stockholm, har aldrig insett fascinationen med det. Valde att dricka varm choklad (kanske åxå ett underligt beteende kl 01:30 en lördagnatt) istället för drinkar. Nöjda med vår lilla runda bland det fina folket strövande vi tillbaka till hotellet. Väl där försökte vi smyga in på rummet. Kan nog bedömas vara lika smidiga å tysta som en flock elefanter på grönbete. Den kvinnliga delen av Folket från Böj vaknade givetvis, aningen väl berusad börjar damen yra om varför inte hon fick följa med...Jaa, du lilla vän, gissa varför?!
Söndag å dax för hemfärd. Vaknar märkligt nog utvilad klockan 8:20. Frukost, packa å avfärd. Valde att ta "vägen förbi" BarkarbyShoppingcenter (inte helt nöjda efter lördagens shopping). Vid 14:30 styrdes bilen mot hemmet, fortfarande inge trött...(Det är nu tjejerna undrar vad jag går på, ha ha). Således var det jag som fick köra sista biten.

Väl hemma kastades väskan in i lägenheten å så bar det av till Mr. Muscle, insåg att jag saknat han som bara busen!

Att jobba natt
2008-05-16 kl:16:33:13 Allmänt | Kommentera här (0)


Usch å fy för att vara sliten av nattjobb. Ingen Vidare Avdelning var inatt inte det slagfält det kan vara utan helt klart lugnet själv. För alla er som inte vet hur det är att jobba natt kan jag bara säga att man hellre önskar att den berömda bomben slår ner (traumalarm x flera, ja tack!) än total stiljte...Det är sjukt svårt att hålla sig vaken då det är för lugnt! Tro nu inte att jag springer runt och önskar olycka å misslyckanden åt allt å alla, men en natt utan patienter, sittandes rakt upponer utan nåt att göra, det är sjukt jobbigt!
Kan i och för sig känna att det vore bra om denna natt kunde se ut så (med tanke på morgondagens bilresa). Vore skönt att inte slitit ut sig totalt om det nu blir så att JohnBlund lyser med sin frånvaro och Darkangel babblar på i vanlig ordning!

Mr. Muscle befinner sig förnärvarande i Göteborg så han får jag inte träffa förrän på söndag, känns lite konstigt med tanke på hur mycket vi umgåtts nu. Tror dock det kan vara lite skönt, att få sakna varandra lite.

Ska nu till gymmet å spinna loss på den där våldsamt tråkiga spinningcykeln. Tror sen jag ska ta svängen förbi Lexus VIP-träff. Lexus har öppnat en ny bilhall här i stan å jag säger bara suck, stön å dregel!

Nedräkning
2008-05-15 kl:13:18:19 Allmänt | Kommentera här (0)


Räknar ner dagarna fram till helgen. Ska åka till Stockholm med Mickur, Darkangel å den kvinnliga delen av Folket från Böj. Ska bli riktigt roligt: shoppa, bo på hotell, äta å dricka gott. Mysigt värre. Längtar! En liten surdeg i det hela är att Miss V som vanligt valt att jobba natt mellan fredag å lördag, detta innebär givetvis att tjejerna kommer å hämtar mig på Ingen Vidare Avdelning kl 07:15. Kommer därmed få försöka sova i bilen...Good Luck till mig själv!

Stel...
2008-05-15 kl:13:17:00 Allmänt | Kommentera här (0)


Oj, oj, oj vilken stel människa! I tisdags kom jag å Lillasyster på den briljanta ideén att gå milspåret på Rud under tiden Karl-Jan hade träning. Jag anser mig själv som en ganska vältränad männinska med , i alla fall, hyfsad kondis. Systrarna Vakuum dividerade om hur lång tid det skulle ta att gå 1 mil å hur jobbigt det kunde tänkas vara. Vi kom således fram till att det nog borde ta ca 1 timme (jag refererade till att min "2-kilomters-uppvärming-på-löpbandet" tar ca 10 min, att gå 2 km borde då ta 20 min...) Ja, som ni förstår hade ingen av oss huvudet på skaft å vi bedrog oss rejält. Att gå 1 mil tog 2 fucking jävla timmar! Å gissa om det var jobbigt! Att gå i kuperad terräng med alldeles för mycket kläder var ingen lek. Att vi sen stötte på en orm (jävla äckeldjur) å att Maj-Lis hade 12 fästingar i pälsen var väl inget som gjorde saken mer trivsam. MEN, vi hade fantastiskt trevligt å kände oss SÅ nyttiga efteråt. Vi funderar faktiskt på att göra om samma bedrift på tisdag...Lillasyster klargjorde dock precis att hon har träningsvärk från fötterna å upp till ryggen, hi hi!

Hata pollen
2008-05-12 kl:16:30:38 Allmänt | Kommentera här (1)


Åhh, snor, rinn i ögonen å snörvel...
Försökte mig på en promenad idag innan jobbet, fick dock ge upp efter ca 20 min. Luftrören pep då som om jag kedjerökt 80 cigg om dagen i ett par år, näsan rann som den värsta kran å jag höll på att klia ögonen ur mig. Älskar verkligen våren men när det är så här vet att fan om det inte kan kvitta...

Måndag igen...
2008-05-12 kl:12:12:46 Allmänt | Kommentera här (1)


Så var helgen över å en ny vecka på ingång. Är återigen funktionsduglig i ryggen, var i lördags lite bekymrad över att jag blivit gammal i förtid...Hemska tanke!

Fredagskvällen tillbringades, trots ont i ryggen, med Mr. Muscle. Hade lovat laga mat till han, lasagne å lite vin (det där med LITE vin kan ni glömma). Kvällen slutade således på Koriander, inte riktigt vad vi tänkt, men oj så trevligt! Vaknade tröttare än vanligt på lördagen. Packade (trots John Blunds idoga sovgruskastning) picknickkorgen å for ut till sjön, mysigt värre.
Åter i stan var det dax att kolla in Karl-Jan, med flera muskelberg, på Tingvalla IP. Karl-Jan spelar amerikansk fotboll, och var superduktig! Jag fattar ingenting av sporten men Lillasyster sa så å då litar jag på henne.
Lördagskvällen innebar nytt kalas, denna gång hos Lillasyster å Karl-Jan. Gick vidare ner till Månen, Mr. Muscle jobbade så det blev trevligt sällskap även på natten.

Söndag å vi lyckades vakna något tidigare, tog ytterligare en tur till sjön för att få lite färg på dess bleka kroppar (det projektet lyckades tyvärr inget vidare). Släpade även med Lillasyster som var något bakfull. På eftermiddagen var det så dax för födelsedagsfirande av pappa. Stoffe tog med Mr. Muscle på en tur i rallybilen, han såg lite lätt lyrisk ut efteråt. Själv fick jag mitt höghastighetsbehov tillfredsställt genom att köra fyrhjuling...
Åkte sen hem till Mr. Muscle å käkade mat, kollade film å mosade chips. En bra helg med andra ord. Nu blir det Ingen Vidare Avdelning!

Handikappad
2008-05-09 kl:17:05:34 Allmänt | Kommentera här (0)


Jaha, kul! Igår var jag, som vanligt, å tränade på gymmet. Är inne i en period då jag kör med toktunga vikter. Lyckades naturligtvis med konststycket att få en låsning i ryggen...Måttligt kuroligt! Gick till jobbet å kände hur jag blev mer å mer stel, började vid sextiden känna mig som en 80-årig tant! Narkosdoktor F tyckte det var lika bra för mig att gå hem, å så fick det bli. Totaldäckade på soffan efter att ha intagit en våldsamt stark smärtlindrande tablett, ve å fasa.
Känns lite bättre idag men inte helt bra. Åkte med syrran ner till sjön, satt där i två timmar å är nu tomatröd i ansiktet, suck!
SJUKLING!

Inte direkt lycklig
2008-05-05 kl:02:30:54 Allmänt | Kommentera här (0)


Känner mig inte som världens mest lyckliga människa för närvarande. Åkte hem till Mr. Muscle imorse efter jobbet för att sova där. Somnade som en stock inlindad i hans armar, mysigt. Vaknade dock efter 4 timmar, hur pigg som helst, inte riktgt lika mysigt med tanke på att jag gör ytterligare en natt. Suck!
Ropade tillbaka Mr. Muscle till sängen för att pussas lite, var tyvärr alldeles för hugrig å han fick istället lomma ut i köket å koka iordning frukost. Kan bara tillägga att killen är kung på att laga omelett!
Gick en vända ner till stan, våren är definitivt kommen vilket känns helt underbart. Träffade Mr. Muscles bror som var på besök från Stockholm.
Tillaka hem för att vila lite, sen blev det thaimat innan det så var dax för (ja, ni gissade rätt) Ingen Vidare Avdelning. Sitter nu här trött å full av självömkan. Förmodligen ganska lycklig ändå...

En ganska tråkig dag
2008-05-04 kl:03:57:10 Allmänt | Kommentera här (1)


Haft en ganska tråkig lördag. Jobbade (som vanligt) natt till lördag å vaknade kl. 15, då ringde Darkangel å tjattrade (som vanligt). Börjar förstå varför folk som hör oss prata kallar oss för Piff å Puff. Efter ett telefonsamtal på ca 20 min var Miss V tokirriterad på grund av hunger, panik att skaffa föda!

Ringde Mr. Muscle, som jag lovat, denna ständigt hugriga människa ville givetvis med å käka. Hämtade upp han å styrde fordonet mot Subway (som vanligt). Väl där träffade vi Fröken Fotboll med familj, riktigt trevligt med tanke på hur längesen det var.
Tillabak hem till Mr. Muscle för en fika med två av hans vänner å så var det dax att skjutsa han vidare på 30-års kalas. Åkte hem till mig själv efter en liten shoppingtur på Ica Maxi (bröd, yoghurt å juice). Hann med ytterligare ett samtal med Darkangel innan det var tajm att inta soffläge. Precis då horisontalläget intagits ringer Lillasyster, hon skulle ut å jag blev tokigt avundsjuk! Är så våldsamt trött på att jobba helg, gahhh!

Sitter nu återigen (som vanligt) på Ingen Vidare Avdelning å lyssnar på en tuffande respirator...Funderar på att ta den tillåtna nattvilan.

Roadtrip
2008-05-03 kl:05:27:08 Allmänt | Kommentera här (1)

Pizza La Wamba i Bengtsfors
Måste bara berätta om något tokigt jag gjort idag. Vaknade tillsammans med Mr. Muscle imorse, klev upp i tid trots att det blev en sen kväll. Kom på den briljanta idén att käka frukost samtidigt som vi glodde på filmen Smala Sussie. Kan tillägga att detta är en av mina absoluta favortifilmer, tack Ulf Malmros å gänget...
Då vi tittat klart på filmen var vi lite lätt rastlösa å ville hitta på något. Vädret var piss å det kändes lite sisådär. Mr. Muscle formulerar då tanken att "varför åker vi inte till Bengtsfors å äter pizza på La Wamba". Detta är då naturligtvis hämat ur Smala Sussie som faktiskt utspelar sig i Bengtsfors.
Då jag är ett stort fan av tokiga grejer så var det givet att vi skulle åka. Sagt å gjort, bilen rullades fram å vips var vi på väg! Väl framme i Bengtsfors blev det som tänkt en pizza å dessutom flanerade vi omgivningarna. Trevligt ställe men ack så litet...
Styrde sen kosan hemåt å dundrade i Karlstad lite senare än tänkt! Hann med lite varma mackor innan det var dax för Ingen Vidare Avdelning.