Kyckling
2009-04-29 kl:19:03:26 Allmänt | Kommentera här (1)

Idag har jag gjort en av de absolut värsta saker jag vet. Jag gör det verkligen så sällan jag bara kan, vilket blivit ungefär 4 gånger i hela mitt liv. Det hela handlar om att rensa/skala/plocka en grillad kyckling. Jag vet innerst inne inte vad det är som framkallar dessa extrema olustkänslor inom mig då jag ska göra det, men jag får kväljningar av bara tanken.
Och ja, jag vet: mitt jobb på Ingen Vidare Avdelning består mångt och mycket i blod/inälvor, sår/sårskador, var, diverse olika sekret/slem och andra mindre aptitretande saker. Detta berör mig dock inte, as a mather of fact, jag gillar det (på ett rent yrkesmässigt sätt- jag har inga sådana udda böjelser).
Men blod, svåra trauman och slem i all ära. Jag fixar ändå inte att dissikera en grillad kyckling!


Creeeeepy!

Erkännande
2009-04-29 kl:10:23:04 Allmänt | Kommentera här (0)

Okej okej, jag erkänner!
TV-spelet NHL- 08 är bara hur roligt som helst (särskilt när man aldrig tidigare spelat och ändå vinner över mannen....)

Så har det skett...
2009-04-28 kl:22:58:24 Allmänt | Kommentera här (2)

...Mr. Muscle har införskaffat sig ett efterlängtat Playstation 3 (har mumlat om detta sedan nyår, då han gastade som en galen i Singstar). Personligen tycker jag att TV-spel känns ganska...typ onödigt? Men efter att ha spelat Singstar och RockBand kan man inte annat än att tycka det är den bästa formen av sällskapsspel. Jag tror detta även var Mr. Muscle's tanke med det hela (innerst inne) däremot tror jag inte jag kommer se skymten av min käre sambo de närmsta dagarna (förutom då det vankas mat förstås).

Mannen i hushållet lät för övrigt meddela att det hela även var för min skull, så jag hade något att koppla av med nu när jag är sjuk...Tack för omtanken, men det var förmodligen en av världshistoriens största lögner, ever!


Grabblycka!
(Btw: notera mustachen som ska sparas till på lördag. Den hinner förmodligen driva mig till vansinne innan söndag...)


Ett annorlunda sms
2009-04-28 kl:22:34:15 Allmänt | Kommentera här (0)

Mr. Muscle har i dagarna blivit ägare till en ny mobil, en Nokia 5800 Express Music (eller något i den stilen). Jag är inte särskilt imponerad av mobilen i sig, däremot av att det inte finns någon vanlig knappsats på den. Jag menar, herregud vad hi-tech! Nu till det som inte är så himla hi-tech med den nya mobilen, nämligen det faktum att Mr. Muscle's jättefingrar inte direkt passar för mobilens mini-små touch-skärms-knappar.
Beviset på detta kom idag, i detta sms. Jag citerar:
"Ät aå myckwt gls du vil. Älakar dig. Vill bar va med dig, pus"

Jag tror han menade att jag skulle äta precis hur mycket glass jag ville och att han älskar mig, typ på ett ungefär så...Och nej, han är inte analfabet.

Lite piggare
2009-04-28 kl:12:18:23 Allmänt | Kommentera här (3)

Idag har jag äntligen lyckats släpa mig iväg till affären (tog det hela i samband med att jag lämnade in läkarintyget på jobbet). Smart som jag är valde jag naturligtvis att åka till Ica Maxi för att göra mina inköp (varför jag begav mig ända dit är en fråga jag själv aldrig kommer få svar på). Ica Maxi är en stor affär som allt som oftast invaderas av väldigt många människor på ungefär samma tid- idag var inget undantag (trots att klockan var 11 på förmiddagen).
Alldeles svettig och andfådd irrade jag omkring därinne men lyckades förvånansvärt snabbt få med mig det jag skulle. Det bästa av allt var att jag hittade en ny pocketbok (ren och skär lycka då jag läst ut 2 böcker under min tid som sjukling).
Återigen hemma, och med varorna i kylen är det bara att inta soffläge tillsammans med Mons Kallentoft och en skål glass.


Bakteriespridare
2009-04-27 kl:13:26:16 Allmänt | Kommentera här (1)

Ringde till jobbet imorse. Försökte på alla sätt och vis att inte låta sjuk (jag saknar jobbet och är less på att vara hemma), tyvärr lurade jag ingen annan än mig själv:

Miss V: (krax, krax) Får jag komma och jobba idag?
Sektionsledare: När du låter sådär? Nä, vet du vad. Du menar att du ska komma hit och smitta ner både personal och patienter?
Miss V: Njaa, så jag ska vara hemma då?
Sektionsledare: Jo, precis så. Krya på dig och hej då!

Så det var det...
Ytterligare en vända till Vårdcentralen är därför avklarad. Fått papper på att jag är sjuk och verkligen inte får gå till jobbet (bland annat på grund av smittorisken). Som om det inte vore nog med att få känna sig som en vandrande bakterihärd/tvångsisolerad/oönskad, jag fick dessutom betala 150 kronor ännu en gång, bara för att få en papperslapp (precis som att jag skulle behöva få på papper att jag är sjuk- det vet jag redan).
Det är verkligen rena rånet att vara sjuk!


Sjuk, även på papper

Omtag
2009-04-26 kl:21:15:15 Allmänt | Kommentera här (2)

Å så tog förkyldningen ett rejält omtag, knockade mig rakt ner i soffan ytterligare en gång...
Why, why, why?

En underbar lördag
2009-04-25 kl:18:03:15 Allmänt | Kommentera här (0)

Idag bestämde jag och Lillasyster oss för att plocka med våra karlar ut till Räggårdsviken för att grilla. Packade återigen engånsgrill och diverse livsmedel och styrde ut mot soliga Hammarö.
Väl där var det så gott som vindstilla och nästintill folktomt. Mr. Muscle och Karl-Jan tände varsin grill och agerade grillmästare medan jag och Lillasyster mest gjorde ingenting...
På menyn (för mig och Mr. Muscle): Grillade hamburgare med Friscobröd, grönsaker, ost, MAX-dressing och grönsaker. Till detta serverades mängder med sallad i olika former (potatissallad, partysallad, vanlig grönsallad) och väl kyld Trocadero.
Life is sweet!


Grabbarna grillar, Carisma vädrar mat...


Kan det bli bättre?


Efter maten blev det till att slappa i solen med en bok


Stenletarhunden Maj-Lis

Pappa ska fika
2009-04-24 kl:13:39:58 Allmänt | Kommentera här (1)

Igår firade vi, som bekant, Lillasysters födelsedag hemma hos Föräldrarna.
Alla sitter samlade runt bordet, mätta och belåtna (alla utom Mr. Muscle då kanske) efter smörgåstårta. Pappa sitter och bläddrar igenom "Restaurangchansen"-häftet som Mamma införskaffat. Pappa som gillar mat och fika i alla tänkbara former börjar diskutera olika fik i stan:

Pappa: Men du Verre (hans underbara smeknamn på mig) hit kan vi ju gå å fika!
Miss V: Vart då?
Pappa: På det här Väjnes (på ren och skär värmländska).
Alla tittar lite undrande på Pappa
Miss V: Va? Få se
Pappa sträcker över häftet
Miss V: Aha, du menar Waynes...(med ett engelskt uttal)

Här utbryter givetvis ett gapskratt och vi kan alla konstatera ganska omgående att Pappa nog ska hålla sig inom Värmlands gränser eller eventuellt uppsöka en engelskkurs innan han besöker fiket Väjnes/ Waynes.

Rocky Horror Show...igen
2009-04-24 kl:10:22:25 Allmänt | Kommentera här (2)

Igår fick Mr. Muscle en present av mig (som varit bokad sedan nån vecka tillbaka). Jag ska ta med Mr. Muscle på Rocky Horror Show. Det blir andra gången för min del och första för Mr. Muscle (mitt första besök kan ni läsa om här). Innan showen ska vi äta en bit mat på Habibi. För mig blir det restaurantbesöket det första och Mr. Muscles andra.
Hoppas på god mat, trevlig underhållning och en pigg/kry Miss V (utan förföljelse av "elaka hostan").


En superduper kille
2009-04-23 kl:21:38:48 Allmänt | Kommentera här (0)

Idag erbjöd sig Mr. Muscle att tvätta min bil, själv fick jag endast bidra genom att vara sällskap (jag har med andra ord bara behövt titta på).
Om jag har en bra pojkvän? Helt klart den bästa!


Världens mest omtänksamme man

Bättre men inte bra
2009-04-23 kl:15:07:02 Allmänt | Kommentera här (3)

Börjar återkomma till livet. Har spenderat dagarna i soffan med boken "Skumtimmen" av Johan Theorin.
Kan villigt erkänna att jag börjar känna mig bättre. Tröttheten slår fortfarande sina klor i mig, lyckligtvis numer mest på morgonen. Bröstsmärtorna river ibland till med enorm styrka, men nu mer sällan. Halsen däremot, den smärtar med outtröttlig kraft.
Jag har i alla fall orkat med ett kort besök på stan, mest för att få tag i en present till älskade Lillasyster som firar födelsedag idag. Jag lyckades faktiskt hitta något till mig själv också (inte för att jag letade), en klänning på H&M för billiga 98 kronor.


För ynka 98 kronor kan väl denna klänning kännas lite sommarfräsch?

Jag har varit otrogen...
2009-04-23 kl:11:27:33 Allmänt | Kommentera här (2)

...mot min frisör.
Förlåt, förlåt, förlåt snälla Kusin C, men jag hade verkligen inte tid att åka ända till din Frisörsalong. Det var panik! Schampoot helt slut och inget balsam. Fick inhandla hos en konkurrent till dig.
Förlåt, detta ska inte upprepas...

Grattis grattis grattis!
2009-04-23 kl:11:23:41 Allmänt | Kommentera här (0)

Grattis till världens bästa syster som fyller 25 år idag!
Snart ses vi över en bit smörgåstårta och pressenter (som jag ska försöka inhandla nu).

Dagen till ära upptäckte jag att min underbara Lillasyster skrivet ett mycket fint blogginlägg om mig, blev alldeles rörd. Tack underbara du! Läs inlägget här

Uppdatering...
2009-04-22 kl:15:44:32 Allmänt | Kommentera här (0)

...om renovering snett under: Nu har målaren annonserat sin vistelse genom att börja måla, med OLJEFÄRG!
Jag vet inte vad som är värst: avloppslukten i badrummet eller stanken från oljefärg i hela lägenheten...suck.

Det borras
2009-04-22 kl:13:52:18 Allmänt | Kommentera här (0)

Att vara hemma och sjuk i en lägenhet är tråkigt, men att vara hemma och sjuk i en lägenhet där det renoveras i lägenheten snett under, det är ta mig tusan ett straff från ovan!
Det borras, det hamras, det pratas (mycket högljutt), det slamrar och det borras lite till. Inte nog med detta oväsen som förs från tidig morgon (jo då, det börjas kl. 07:00) till sen eftermidddag, det luktar skunk i vårt badrum, och det kommer INTE FRÅN OSS (lägenheten snett under totalrenoveras vilket innebär att badrummet rivits ut, ett badrum med 100 år gamla rör).
Välkommen hem till mitt badrum du ljuva bajslukt! Eller nåt...

Tråkigt
2009-04-22 kl:13:44:38 Allmänt | Kommentera här (0)

Att klippa tånaglarna måste vara en av de tråkigaste sysslorna ever (det tar verkligen inte lång tid och det ser fruktansvärt ofräscht ut med långa tånaglar). Jag kan inte begripa varför vi överhuvudtaget behöver ha tånaglar (eller jo, det förstår jag ju men ni fattar).
Om vi nu tvunget måste ha dom, kan de då inte bara sitta där utan att växa...

För mycket tid
2009-04-21 kl:20:31:46 Allmänt | Kommentera här (0)

Att ha för mycket tid framför datorn är verkligen inte nyttigt. Det hela kan gärna resultera i icke-planerade händelser, som t.ex:

* Ny tatuering
(oklart om jag ska göra någon mer, men har nu blivit lite sugen då jag klurat ut ett mycket fint motiv).
* En resa (vi ska inte åka någonstans förrän i december, men att bara kika lite på weekendresor till Rom/Prag/Barcelona kostar ju inget).

Tacka vet jag de dagar då jobbet/träningen/renoveringen tar all min tid i anspråk, då hinner jag inte med några "dataprojekt". Att vara sjuk kan (uppenbarligen) bli dyrt på alla sätt och vis.

Diagnos: okänd...
2009-04-21 kl:13:36:25 Allmänt | Kommentera här (1)

...eller något liknande.
Har besökt Vårdcentralen och en fantastiskt duktig och omtänksam doktor H. Dr. H har verkligen tagit sig tid för att:

* Palpera (klämma, känna, dunka och knåda)
* Lyssna (på mig, mina lungor och mitt hjärta)
* Ta EKG samt blodtryck
* Beställa massor med lab.prover (bland annat för att utesluta baskilusker som orsak till mina symtom)
* Beställa hjärt-lungröntgen

Dr. H kunde inte finna något underligt då hon undersökte och inte heller såg EKG't onormalt ut. Mitt förslag om stress ratades ganska snabbt (trots dr. H's bistra uppsyn då jag berättade om hur mitt schema ser ut samt hur jag bedriver min fritid). Dr. H menade på att det är för enkelt att sätta stress som diagnos, det kan faktiskt ligga något allvarligt bakom och önskar utreda mig ordentligt. Så nu väntar provsvar och röntgen. Under tiden får jag vänta och försöka vila mig (hur nu det ska gå till).
Dr. H
tyckte även att jag skulle stanna hemma från jobbet resten av veckan för att vila och tänka över min hektiska livsstil, vilket kändes otroligt drygt. Men, ibland kanske man faktiskt ska lyssna på dessa doktorer...


Aajjj, jag är van att stickas, inte bli stucken...
Det är väl detta som kallas "att smaka på sin egen medicin"

Till doktorn
2009-04-21 kl:10:08:57 Allmänt | Kommentera här (1)

Om en halvtimme ska jag infinna mig på Vårdcentralen. Har i 6-7 veckor varit besvärad av mycket diffusa bröstsmärtor. De har kommit och gått precis som de velat och har inte haft något egentligt samband med någonting.
Då jag själv är sjukvårdspersonal har jag givetvis ställt diverse diagnoser på mig själv och slagit bakut så fort någon (= Mr. Muscle) påtalat vikten av att få det hela undersökt av en "riktig" läkare.
Jag gillar verkligen inte att vara sjuk och jag gillar definitivt inte att behöva besöka sjukvårdsinrättningar med mig själv, men ibland är det bara att inse att jag inte är odödlig.
kanske är det något allvarligt, kanske är det stress, kanske är det något helt ofarligt. Snart får jag veta...

Filmen Ps. I love you...
2009-04-20 kl:15:31:29 Allmänt | Kommentera här (1)

...var verkligen så bra som jag förväntat mig. Det gick inte många minuter av filmen innan de första tårarna hade trillat ner för mina kinder. Efter en vårflod av krokodiltårar och en bunt papper var det lätt att inse hur väl man ska vårda de som står en nära och hur rik jag faktiskt är. Jag har världens bästa sambo (som jag givetvis är stört omöjlig emot då och då), jag har föräldrar som ställer upp i vått och torrt, jag har två underbara syskon som överöser mig med kärlek och jag har fantastiska vänner.
Livet kan förändras i ett ögonblick, och det liv jag idag känner till kan tas ifrån mig på en sekund. Så, att leva i nuet istället för att fastna i tankar om framtiden (ska vi aldrig renovera klart/ska jag alltid jobba med det jag gör/hur blir det om vi skaffar barn/vad ska vi äta till middag imorgon, you name it) måste alltid vara det viktigaste.
En dag kommer den dagen då det inte längre finns någon morgondag...

Sjuk
2009-04-20 kl:12:49:34 Allmänt | Kommentera här (0)

Är idag hemma från jobbet, sjuk...
Känner mig febrig, halsen bränner och har en allmän sjukdomskänsla. Känner mig nere och ledsen. För mig (som vanligtvis har tusen järn i elden, ibland kanske för många) är det fruktansvärt jobbigt att bara vara hemma på obestämd tid, jag har otroligt svårt att trappa ner och bara ta det lugnt (vilket kanske är precis vad jag behöver).
Ska idag försöka att bara läsa bok på soffan och hoppas på bättring.

Myskväll
2009-04-19 kl:21:19:16 Allmänt | Kommentera här (2)

Nu blir det favoritsysselsättningen för söndagar, nämligen film och snacks.
Idag har jag egenhändigt valt film (detta brukar i normala fall ske högst demokratiskt). Har hört så mycket positivt om just denna film och kände att: "Nä nu vill jag också vara riktigt tjejig och se en mysfilm". Mr. Muscle sade att: "Självklart får du välja film gumman" men muttrade något om att han höll på att förvandlas till en tönt...


Söndag
2009-04-19 kl:16:25:58 Allmänt | Kommentera här (1)

Idag har varit en riktigt trevlig söndag. Vaknade vid 10-tiden, gick upp, åt frukost och funderade på vad vi skulle hitta på. Bestämde oss (efter en kort väder-check) för att packa ryggsäcken med korv, bröd, senap, ketchup, räksallad (Mr. Muscle) och engångsgrill.
Styrde sen ut oss till Räggårdsviken för mys i solen. Det hela förlöpte mycket väl (efter att vi kämpat med engångsgrillen i ca 20 min) och vi är nu åter i stan. Fulla av sjöluft, nöjda och mätta.


Korvgrillerskan


Livet


Mums

Fredag
2009-04-19 kl:16:17:28 Allmänt | Kommentera här (0)

Fredagen innebar fint väder och after work med Mr. Muscle, Mickur, Soffie samt Lillasyster.
Supernajs!

Fel lön
2009-04-17 kl:13:14:20 Allmänt | Kommentera här (1)

Inspekterade månadens lönebesked och fick en smärre chock! Skulle få utbetalt, i runda slängar, 4000 kr mindre än vad jag brukar få ut. Fyratusen kronor...det är en ansenlig summa pengar i min värld.
Riktade genst mina misstankar mot löneassistenten och terroriserad hennes lunchavstängda telefon, som en galning. Då hon äntligen befann sig vid telefonen (3 minuter efter att hon skulle varit tillbaka) började lönespecifikationen kontrolleras och givetvis hade ett fel uppstått. Jag hade haft semester utan att få betalt för det.
Ordningen är således återställd. Men, det jag undrar är: hade jag gått miste om mina pengar om jag inte lusläst min lönespecifikation? Svar: ja...

Inga nycklar
2009-04-17 kl:12:59:54 Allmänt | Kommentera här (0)

Igår kväll fick jag skjuts till jobbet, av olika anledningar. I all hast glömde jag ta med mig mina nycklar. Detta resulterade i att Mr. Muscle fick lämna ytterdörren olåst när han begav sig till jobbet imorse.
När jag så kom hem från Ingen Vidare Avdelning fick jag för mig att det givetvis (most likely) smugit sig in en mördare/våldtäktsman/tjyv genom den olåsta dörren. Det var bara att leta igenom alla rum efter objudna gäster (kollade till och med i skafferiet och garderoben).
Lyckligtvis hittade jag ingen och jag kunde somna i godan ro.

Vårens första glass
2009-04-15 kl:15:55:05 Allmänt | Kommentera här (0)

Strålande väder! Halsen känns något bättre (inte alls bra men bättre).
Har städat större delen av dagen, vilket inte är någon favoritsyssla direkt. Hade sådan tur (när jag svor som mest över smutsen) att någon (Darkangel) önskade äta en glass på stan, med mig som sällskap.
Tog en trip ner på stan och mumsade på Vårens Första Glass.

Trevlig överraskning
2009-04-15 kl:11:46:23 Allmänt | Kommentera här (0)

Till skillnad från överraskning: förkyldning/allergi fick jag för en stund sen en mycket trevligare överraskning. Mr. Muscle kom hem och "hälsade på" mellan två kundbesök.
Sådana överraskningar är mycket uppskattade!

Fynd
2009-04-15 kl:11:43:22 Allmänt | Kommentera här (0)

Dagens under-soffan-fynd:

* En bit kladdkaka (stenhård).
* En hård saltlakritsgroda (övervägde faktiskt att smaka- den såg inte så gammal ut).
* En ansenlig hög med grus (uppskattningsvis 2.5 kilo).

Skattjakten fortsätter...

Eländigt
2009-04-15 kl:10:35:18 Allmänt | Kommentera här (1)

Imorse vaknade jag med en sån där riktig eländighetskänsla. Det började med att jag kände ett litet sting av värk i halsen, vidare upptäckte jag att jag faktiskt var lite snuvig. Som grädden på moset rann det även lite grann ur ögonen...Jag vill verkligen inte bli förkyld, men det värsta av allt skulle vara om det är den VIDIRIGA pollensäsongen som redan är här för att så glatt överraska mig (tackar, tackar för denna trevliga överraskning i så fall)!
Det hela blev inte alls bättre när jag insåg att jag skrivit grovstädning och nattjobb på schemat, suck...

Hallen
2009-04-13 kl:20:14:41 Allmänt | Kommentera här (1)

Nu är vår hall äntligen klar!
Miss V har bombarderat Mr. Muscle med ideér och Mr. Muscle har så i sin tur byggt (åt Miss V...)
Det hela blev bättre än väntat, massor av snygg förvaring och shyssta detaljer.


Garderoben som blev skoförvaring (det som fattas är sittdynan)


Stora fina skjutdörrsgarderoben


Gästkrokarna

Påskpresent
2009-04-12 kl:18:30:08 Allmänt | Kommentera här (0)

Idag har jag fått en påskpresent av Mr. Muscle. Tycker verkligen det är kul att få presenter och framförallt när man inte har en aning om att man ska få det.
Paktet innehöll ett par snygga, svarta mysbrallor från Puma (jag älskar mysbyxor).

Påskafton
2009-04-12 kl:18:28:04 Allmänt | Kommentera här (0)

Igår var det kalas hos Folket i Böj. Mycket lyckad tillställning med god mat, trevligt sällskap och massa prat. Kvällen avslutades med en snabbvisit på Månen.

Långfredagen
2009-04-10 kl:19:57:51 Allmänt | Kommentera här (0)

Klockan 05:30: Väckarklockan ringer.
Klockan 05:35: Väckarklockan ringer igen.
Klockan 05:40: Miss V kliver upp.
Nu händer saker i ett rasande tempo: påklädning, sminkning, frukost, tandborstning, biltur till sjukhuset.
Klockan 06:45: Ikläder mig den blå IVA-dressen och startar dagens arbete
Jobbar, jobbar och jobbar...
Klockan 15:00: Kliver ur den blå dressen och beger mig hemåt.
Åker till Maxi, handlar. Vilar på soffan. Duschar.
Klockan 20:00 (nu): Bowling på Nöjes.

Verkar bli en bra långfredag trots uppklivande i ottan!

SM-guld
2009-04-08 kl:22:24:30 Allmänt | Kommentera här (0)

Sådär ja, då var det fixat! Klart grabbarna lirade hem SM-guldet återigen. Känns alltid underbart att komma från Värmland men en dag som denna känns det lite extra.
Nu blir det en tur ner till torget för att fira!

Stackars Karl-Jan är inte alls glad och önskade inte under några som helst omständigheter låna Mr. Muscles FBK-halsduk...

Citroner
2009-04-07 kl:16:17:19 Allmänt | Kommentera här (5)

Införskaffade idag något som skulle bli en ny köksprydnad. Till denna prydnad behövdes citroner och lime. Åkte så till affären för att köpa just detta.
Insåg att det krävdes ganska många citroner och en hel del lime för att det hela skulle bli så snyggt som jag tänkt mig. Plockade gladeligen på mig 10 citroner och 6 stycken lime, gick glad i hågen till kassan (handlade inget mer än detta) för att betala.

Killen i kassan (en finnig grabb i 18-års åldern): Hö hö, vad ska det bli nu då?
Miss V: Ursäkta va?
Killen i kassan: Jaa, vad ska du med all citroner till?
Miss V (tänker att skit i det du, men säger): Ja, inte ska jag äta dom i alla fall!
Killen i kassan: Men dricka dom kanske, hö hö
Här tröttnade jag på vår konversation grymtade något ohörbart om sprit, betalade och gick därifrån.

Ska man inte ens få köpa sina citrusfrukter ifred, va?!


Ledig
2009-04-07 kl:16:08:09 Allmänt | Kommentera här (1)

Lediga tisdagen i korthet:

* Sovmorgon
* Shopping
* Lunch, lax med vitvinssås och potatis, tillsammans med Soffie Koriander.
* IKEA (skräll) för inköp av hallmatta samt löpare till köksbordet.
* Målning av nya hallmöbeln
* Nu blir det Gymmet för spinning
* Lite senare ikväll blir det givetvis SM-final nr. 4.


Nya löpare samt bordsunderlägg

Promenad, gymmet och mat
2009-04-06 kl:15:14:45 Allmänt | Kommentera här (2)

Jag kom givetvis ut i solen (underbart, underbart, underbart). En powerwalk till Gymmet för ett medeltungt triceps-axelpass. En powerwalk hem, med en omväg förbi Maché, där jag lyckades få med mig den godaste av sallader. Har nu intagit min sena lunch och funderar på om jag ska besöka Bergvik eller inte...


Mums!

Ut
2009-04-06 kl:13:08:22 Allmänt | Kommentera här (0)

Vaknade vid tolv, sista natten avklarad (är nu ledig till på onsdag). Åt en ganska sparsam frukost (behöver verkligen handla) sittandes framför datorn. Här i vårt kontorsrum/skräprum skiner solen in och bländar mig (inser att fönstren behöver sig en rejäl putsning). Det är varmt som attan och jag vågar för ett litet ögonblick tro att våren är på ingång. Känner nu ett våldsamt behov av att komma ut i solen!

En garderob blev...
2009-04-05 kl:15:32:41 Allmänt | Kommentera här (1)

...till en skohylla. Projekt Hall fortsätter (snart klart, snart klart, snart klart).

En helt vanlig vit IKEA-garderob blev en...


...skoförvaring i hallen

Nu ska det bara målas och tapetseras i lilla vrån, sen är det klart. Känner mig nöjd över min idérikedom. Mr. Muscle är inte riktigt lika glad över att det sprutar ut ideér från minlilla hjärna och att det ska byggas egna möbler. Han får nämligen en ritning i handen och sen är det varsågod och bygg. Han sliter kan jag säga...

Sömn
2009-04-05 kl:15:19:27 Allmänt | Kommentera här (1)

Klockan är nu tre på eftermiddagen. Jag har precis vaknat. Att jobba natt är inge vidare...

Rocky Horror Show
2009-04-02 kl:22:11:18 Allmänt | Kommentera här (3)

Ikväll var det så äntligen dax för Fru C.S. att få sin 30-års present (drygt fem månader tog det...). Damen ifråga hade ingen aning om vad som skulle hittas på. Fröken C.S (a.k.a Batgirl), Therese och jag hade bestämt att vi skulle träffas hemma här för marängswiss (eller hur nu det stavas) innan det var dax att bege sig till Scalateatern (där vi även mötte upp Maria) för att se Rocky Horror Show.
Jag hade inga egentliga förväntningar, hade ingen aning om vad showen handlade om och det enda jag hade hört var att man som publik skulle vara med och dansa.
Till att börja med: Rocky Horror Show är inget för den pryde och inte heller något för den homofobe. Fortsättningsvis: Rocky Horror Show är fylld av galenskap, skratt, dans och (o)väsen. Avslutningsvis: Rocky Horror Show är en mycket trevlig och underhållande upplevelse!

Tack tjejer för trevligt sällskap!

Ica Vs. Friskis
2009-04-01 kl:10:58:53 Allmänt | Kommentera här (0)

Nyss hemkommen från ett styrketräningspass. Hade vid min ankomst till Friskis svårigheter med att "logga in" mig i receptionen (man drar sitt kort i en magnetremsa, det plingar fint och man är registrerad). Stod och småsvor och mumlade ramsor som: "men vad är problemet, vad är det här för skit" när mannen i receptionen tittade lite förbryllat på mig och sa: Du, att logga in sig med ICA-kortet kan bli svårt...

Det hela kändes aningen pinsamt eftersom jag yttrat, några inte så, väl valda ord över problemet.


Ingen större skillnad...