Annons
2009-05-29 kl:14:54:49 Allmänt | Kommentera här (1)

Imorse när jag kom hem från Ingen Vidare Avdelning såg jag verkligen fram emot att få krypa ner i bädden. Detta stötte inte på några som helst problem och jag slumrade till relativt omgående. Tyvärr varade detta slummer inte särskilt länge då Mr. Muscle hade haft vänligheten att lägga ut några annonser på Blocket med hänvisning till vårt hemtelefonnummer (why, why, why?). Eftersom det bara är våra respektive föräldrar samt någon stackars telefonförsäljare som använder sig av vår hemtelefon drar jag aldrig ur jacket då jag jobbat natt (ovanstående personer ringer endast kvällstid).
Döm om min förvåning (tillika rädsla) då det ringer klockan 08:00 en vardagsmorgon. Sömndrucket går jag upp efter telefonen och svarar. Detta var bara början på morgonens helvete. Tydligen gillade folk våra tidigare möbler och ville köpa, köpa, köpa!
Då det ringde för tredje gången (och jag som bäst höll på att få ur telefonjacket- som infinner sig bakom soffan) laddade jag upp med några väl valda ord. Personen som ringde var Dunderklumpen (a.k.a. Mr. Muscle), han bad tusen gånger om ursäkt. Trött och irriterad som jag var kunde jag inte annat att bjuda på en utskällning i världsklass! Funderade själv på om jag intagit taggtråd till frukost...
Nåväl, möblerna blev sålda, jag lyckades somna om och Mr. Muscle lär aldrig mer använda sig av vårt hemtelefonnummer då han lägger ut annons.


Imorse= fiende

Svimmning
2009-05-29 kl:14:43:29 Allmänt | Kommentera här (0)

Klockan 05:15 på Ingen Vidare Avdelning var imorse lika med kaos. Dåliga patienter och en ytterst hungrig Miss V (trots att senaste födointaget inträffade 03:00).
Plötsligt känner jag mig lite seg i huvudet och hör en röst lite halvlångt bort: Men lägg henne ner då!
Rätt vad det är ligger jag ner i en av mina kollergors famn med åtta ögon stirrandes på mig. Frågor som "hur går det" och "är du vaken" haglar över mig. Själv kan jag bara tänka mat, mat, mat!
Efter en sockechock a lá Manna-Frutti var ordningen återställd och Miss V kunde återigen vårda istället för att vårdas.
Ingen Vidare Avdelning är det inte bara patienterna som inte är helt krya...

(Att behöva mat var fjärde timme är ibland dödens jobbigt. Det var dock länge sedan jag höll på att svimma av hunger).

Blöt
2009-05-28 kl:20:48:44 Allmänt | Kommentera här (0)

Imorse när jag cyklade hem från Ingen Vidare Avdelning regnade det. Å då menar jag REGNADE. Jag kände mig som en dränkt katt då jag kom hem, grannarna frågade om jag körts i tvättmaskinen. Men nej nej, det var bara ett monsunregn av värsta sort som drog in över Karlstad lagom tills jag skulle cykla hem!


Åtminstone iklädd regnjacka, tyvärr utan regnbyxor...

Soffbord
2009-05-27 kl:19:40:26 Allmänt | Kommentera här (0)

Idag har vi hämtat vårt soffbord. Eftersom vi inte planerat hämta det just idag så var inte själva hämtandet särskilt genomtänkt. Soffbordet är i våra ögon inte så stort så smarta som vi är trodde vi givetvis det skulle gå in i lilla Forden. Då vi kommer till soffbordsaffären inser vi att paketet runt bordet (kartongen alltså) är aningen större än själva bordet- not good, at all!
Eftersom vi betalt och en snäll arbetare släpat ut bordet åt oss fick vi snällt försöka baxa in det i bilen, vilket var lättare sagt än gjort. Efter mycket om och men, knölande och bökande fick bordet ändå inte plats i bilen (eller jo, det fick det om man valde att inte stänga bakluckan). Jag kom då på den briljanta idén att vi kanske kunde knyta ett snöre i luckan och åka med den öppen. Arbetaren ombesörjde letande efter rep medan Mr. Muscle fortsatte att knöla med bordet (det skulle visst få plats enligt hans beräkningar). Mannen lyckades såklart att få in bordet innan arbetaren kom tillbaka med något rep- vi drog således utan att leta rätt på arbetaren och utan att tacka för hjälpen...
Hur olaglig vår resa hem sedan var ska inte diskuteras närmre (jag satt intryckt i ratten med ett skrymmande paket i nacken utan att kunna växla normalt).

Öppet fönster
2009-05-27 kl:10:30:32 Allmänt | Kommentera här (0)

Att sova med öppet fönster innebär allt som oftast att man efter en blåsig natt vaknar upp i ett sjukt smutsigt rum! Jag hade inte planerat städning idag...

Å kvällsmaten
2009-05-27 kl:10:28:04 Allmänt | Kommentera här (0)

När jag kom hem från mitt kvällspass hade Mr. Muscle bestämt sig för att återgälda lunchen från tidigare idag. Han hade fixat med ost, kex, salmi, vindruvor, oliver, baguetter och alkoholfri cider.
Mums!


Bästa lunchen
2009-05-27 kl:10:24:42 Allmänt | Kommentera här (0)

Idag har jag haft det bästa lunchsällskapet. Mr. Muscle bestämde sig för att inta sin lunch hemma, tillsammans med mig istället för på jobbet.
Lycka!

Oplanerad fest
2009-05-24 kl:18:15:24 Allmänt | Kommentera här (1)

Igår när jag kom hem från jobbet meddelade Mr. Muscle att han kvällen till ära valt att ta hit några vänner. Trevligt tänkte jag och såg framför mig hur vi skulle sitta 3-4 personer och softa med lite öl och prat. Tji fick jag då vi totalinvarderas av 12 öldrickande, Singstarsjungande personer.
Det hela blev en mycket lyckad kväll med mycket skratt, sång och flams (vissa i bättre form än andra). Den oplanerade, oväntade festen fortsatte till Koriander och avslutades på Alpina med en kebabpizza- extra allt!


Orvar
2009-05-24 kl:18:03:34 Allmänt | Kommentera här (2)

Igår var vi på Plantagen för att inhandla en blomma till vardagsrummet. Jag hade lite svårt att finna något som skulle passa så där riktigt toppenbra, till slut fick det bli en orkidé i väntan på något bättre. Medan jag traskade runt inne i blomsteraffären med svår beslutsångest fastnade Mr. Muscle gång på gång blande de köttätande växterna. Efter femtioelfte gången var jag tvungen att fråga karl'n om han väldigt gärna ville ha en av dessa anskrämliga skapelser. Jo, det ville han ju givetvis. Eftersom han såg så söt och bedjande ut kunde jag inte låta bli att låta den mycket ofina blomman komma med hem.
Mr. Mucsle valde ut en kruka och bar ut sin nyvunna vän med största försiktighet. Väl i bilen meddelar min stora kärlek att blomman ska heta Orvar och placeras ljust men inte i direkt solljus.
Hemma i lägeheten planterade Mr. Muscle om Orvar i sin nya kruka medans jag roat tittade på...


Hemlagad pizza
2009-05-22 kl:23:55:53 Allmänt | Kommentera här (1)

Ikväll har Mr. Muscle bakat pizza. Han är en duktig man (att det var pizza-mix-deg, färdig att kavla ut är inget vi behöver prata högt om).


Delen med ägget är definitivt inte min del!

Demolerad toffel
2009-05-22 kl:21:47:36 Allmänt | Kommentera här (0)

Idag har jag tvättat. Jag är inte så duktig på att tvätta. Inte alls faktiskt.
Demolerade idag en toffel från IKEA, vilket inte är hela världen med tanke på att de är rätt fula. Känns ändå som att man vid 28 års ålder borde vara bättre än så på att utföra vissa hushållsysslor.
Det mest märkliga med hela toffelincidenten är att endast den ena toffeln krullat sig...


Våldsamt knölig toffel

Ny TV
2009-05-21 kl:11:16:20 Allmänt | Kommentera här (0)

Igår inhandlade vi en ny TV. När vi kom hem och packade upp den tyckte Mr. Muscle att (lata) jag kunde ta och läsa instruktionsboken. Jag brukar aldrig läsa instruktionsböcker med tanke på hur otroligt tråkigt det är. Igår ville jag dock visa min goda vilja och började så smått bläddra i boken. Plötsligt insåg jag att det hela var mycket roande läsning, eller vad sägs om det här:

"Höjd: Plasmabildskärmen fungerar i normala fall endast på höjder under 2000m. På höjder över 2000m kan det hända att den inte fungerar som den ska. Du bör därför unvika att installera och använda den på sådana höjder"

Jag vet inte, men uppe på Kebenekaise kanske det inte känns så där otroligt nödvändigt med en 50" plasmaskärm, eller?


För de på höga höjder?

6 x klagan
2009-05-18 kl:12:38:17 Allmänt | Kommentera här (3)

Läste något mycket roligt i resetidningen Vagabond. Det hela var en sammanställning över de mest udda klagomålen från turister, undersökningen gjordes av researrangören Tomas Cook. Några av klagomålen:

"Stranden var för sandig".
"Ingen talade om för oss att det fanns fisk i havet. Barnen blev vettskrämda".
"Jag blev biten av en mygga, ingen hade talat om för mig att de kunde bitas".
"Vi var tvugna att köa ute i solen, utan luftkonditionering".
"Det är slött av lokala skoförsäljare att stänga på eftermiddagarna. Jag behövde ofta köpa grejer under siestan- det här borde förbjudas".
"På min semester i Goa i Indien blev jag äcklad över att nästan varje restaurang serverade mat med curry. Jag tycker inte om kryddstark mat alls".

Stanna hemma i Sverige kanske vore ett bättre alternativ...

Blåbärspaj
2009-05-17 kl:19:37:54 Allmänt | Kommentera här (1)

Lämnade Mr. Muscle ensam i köket på eftermiddagen. Han önskade dagen till ära baka den, sedan länge utlovade, blåbärspajen till Fröken C.S (aka Batgirl).
Medans mannen stökade runt bland burkar, mjöl och blåbär kunde jag och fikasällaskapet avhandla diverse spännande samtalsämnen (kliniska examinationer, bilförsäljningar och jobbsökningar bland annat).
Pajen fick en smak av sommar med hjälp av några jordgubbar och vaniljvispen lade sig som ett lock i allas våra magar.
En mycket trevlig söndagseftermiddag!

Mr. Muscle bakar

Söndagsfika

Mumsig smulpaj

Mr. Muscle titta förövrigt med skeptisk blick på oss båda då varsin kamera rycktes fram med blixtens hastighet. Han mumlade även något om att "ska vi aldrig äta, bara fota".
Ja, bloggar man så gör man...

Galenpanna
2009-05-16 kl:19:59:43 Allmänt | Kommentera här (0)

Käkade brunch framför TV'n i förmiddags då det blir reklam. En av reklamfilmerna handlar om en tjej som blir alldeles galen för att hennes strumpbyxor fått en maska. Tjejen biter och river i sina strumbyxor samtidigt som hon gastar och skriker som ett vilddjur. Plötsligt kommer hennes pojkvän/bror in med en bricka fylld med frukost och galna tjejen blir lugn som en filbunke.
Under tiden denna reklamfilm pågår stiger Mr. Muscles fniss till ett gapskratt. Jag fattar först ingenting men får snart mina onda aningar och utbrister:
Miss V: Är jag sån?
Mr. Muscle: Nä då, inte alls (fniss, fniss).
Miss V: Jo. det tycker du visst, erkänn!
Mr. Muscle: A, men kanske lite då...(gapskratt).

Jag vet att jag har humör som en bålgeting på hormonbehandling och jag vet att jag allt som oftast blir lugn som ett nyvaggat barn då jag får mat. Det är ändå inte roligt att se det med egna ögon, humpf!

Fredag kväll
2009-05-16 kl:18:57:07 Allmänt | Kommentera här (1)

Fredag kväll klockan 23:00 i en lägenhet på Kungsgatan:
Youtube med underbart gammal musik (såsom Queen, Gyllene Tider, Rolling Stones, Roxette m.fl)
Ett glas vitt vin (från bag-in-boxen).
Bästaste sällskapet (Mr Muscle).

Det skrattas så tårarna rinner då man ser Per Gessle anno 1980-nånting och vi förundras över hur fräscha grabbarna i Stones såg ut för en sisådär 40 år sedan. Jag ler och njuter till fullo av att få umgås med min största kärlek (tillika bästa vän). Jag inser om och om igen hur lyckligt lottad jag är...

Ingen Vidare Avdelning
2009-05-14 kl:16:15:22 Allmänt | Kommentera här (0)

Onsdag 13/5
07:00
: kliver upp
08:00: infinner mig på läkarbesök
09:00: är på Gymmet
10:00: Ica Maxi för matshopping
12:00: lagar mat
13:30: börjar jobba
22:00: ska sluta jobba och åka hem, men
23:00: jobbar fortfarande
Torsdag 14/5
04:00: håller på att bryta ihop av trötthet, fortfarande på jobbet
07:00: får äntligen lämna jobbet
08:00: däckar i sängen, hemma

Att vara vaken 25 timmar i sträck och jobba 17.5 av dessa verkar inte helt hälsosamt. Ibland är tyvärr Ingen Vidare Avdelning just precis ingen vidare avdelning...

En undran
2009-05-13 kl:10:28:31 Allmänt | Kommentera här (2)

Jag bara undrar: Hur får man till några veckors ledighet utan att ta semester?

Jag har själv funderat på att:
1. Bryta benet (hjälp kommer behövas att utföra det hela).
2. Be att få bli opererad (bara för något väldigt litet).
3. Skaffa en dubbelgångare som går till jobbet istället för mig (Lillasyster?).
4. Gör något kriminellt (detta verkar som en mycket dålig idé då jag tänker efter. Ledig- javisst. Hemma- nej, inlåst på nån anstalt far far away).
5. Klona mig (har ingen aningen hur, men det borde man kunna fråga Dolly om).

Tips mottages tacksamt!
(By the way: jag är inte trött på jobbet, jag vill bara ta till vara på våren).

Trasig dammsugare
2009-05-12 kl:22:11:37 Allmänt | Kommentera här (0)

Mr. Muscle har monterat isär vår dammsugare. "Skönt att slippa städa" tänker ni säkert. Tyvärr gäller inte detta för mig då jag är i klass med Monica i "Vänner" vad gäller att vara pedant. Jag hatar oreda och smuts, jag får spel över en blöt diskbänk och jag ser rött då badrumsspegeln är vit av tandborstsskvätt.
Att inte ha en dammsugare mitt i renoveringen av vårt vardagsrum är för mig lika förargligt som det är/var för George W. Bush att inte lyckas fånga Usama Bin Laden!


Kaputt sladdvinda, eller nåt liknande...

Mandarin
2009-05-12 kl:22:07:51 Allmänt | Kommentera här (1)

Sitter och kollar CSI: Las Vegas då Grissoms ersättare börjar prata i telefon, på ett annorlunda språk. Då han är klar säger hans CSI-kollega Nick följande:
Nick
: Tur att du tog de samtalet, min Mandarin är lite rostig.

Vad som svaras är oviktigt, det roliga är att Mr. Muscle utbrister: Va! Vadå rostiga mandariner?
Jag sneglar lite försiktigt på min underbara sambo, fnissar försynt och meddelar karl'n att mandarin även är ett språk!

Mr. Muscle hävdar bestämt att han självklart visste det (vilket jag faktiskt tror är sanning) men att han var lite ofokuserad och lyssnade/läste lite på måfå...

Trött
2009-05-10 kl:22:20:10 Allmänt | Kommentera här (0)

Efter en mycket lyckad dag/kväll/natt igår har det varit en mindre lyckad dag idag. Jag har sovit, ätit, tagit en promenad, sovit och ätit en gång till. Allt detta medan älskade sambon slitit med tapetsering i vardagsrummet. Borde kanske känna dåligt samvete, tyvärr är jag alldeles för trött för det. Nu ska han i alla fall få en välbehövlig massage innan det återigen kommer snarkas för fullt i vårt sovrum.
Nattinatt på er!

TeamCatrin!!
2009-05-10 kl:22:15:36 Allmänt | Kommentera här (2)

Igår hade vi ordnat med bästaste möhippan för Fröken Fotboll (som förövrigt snart blir Fru Fotboll). Det hela började med samling redan klockan 09:15 (tidigt, tidigt). Jag, Cecilia och BöjMarie fixade iordning en mycket anskrämlig cykel medan Mickur, Lisa och Mia rövade bort Fröken Fotbolls bil från frisörparkeringen. Intet ont anande Fröken Fotboll satt och fick håret iordning medan febril aktivitet pågick utanför. Då allt var riggat gömde jag och Cecilia oss i en källare med fin utsikt över salongdörr och cykelparkering för att fota/filma. Döm om Fröken Fotbolls förvåning då hon kom ut och bilen var borta. Letade först en stund innan hon noterade cykeln och brevet med instruktioner.
Fröken fick så cykla alldeles ensam bort till Stadsträdgården där alla 12 tjejer väntade med lunch och smyckesvisning. Begav oss därefter, cyklandes genom stan, till Museéparken för poängsamling i form av fotbollsövningar och allsång. Vidare till Salong 23 för naglar och sedan ett litet stopp här på Kungsgatan för shots och mera sång.
Från Torget gick Karaoketaxin ut till BomstaBadens relaxavdelning. Där bubblades det bubbelbad, förtärdes god mat och dracks ansenliga mängder alkoholhaltig dryck (vilket det även gjorts under hela dagen- puh).
Vi midnatt begav sig hela gänget (inklusive den svensexa som också befann sig på BomstaBaden) in till stan för ett avslutande stopp på Månen (där jag äntligen fick pussa lite snabbt på Mr. Muscle som jobbade).
En otroligt lyckad dag/kväll/natt med mycket äventyr/tokigheter, glada miner och en hel del skratt.
Tack alla tjejer, och fram för allt, sötaste bruden för den roligaste möhippan någonsin!Bruden i gräsligaste utstyrseln


Miss V och Mikur i karaokeraxin


I bubblet, med bubbel


Bruden och Miss V

Ledstång
2009-05-10 kl:16:11:19 Allmänt | Kommentera här (0)

Jag har skadat mitt finger. Inte så allvarligt att jag kommer dö inom en snar framtid men ont, det har jag. Olyckan skedde då jag återigen visade prov på att jag verkligen har mitt barnasinne kvar. Jag och Mr. Muscle skulle åka till affären och i trapphuset kom jag på den ytterst genomtänkta idén att åka nerför ledstången i trapphuset (var jag får alla mina briljanta snilleblixtar ifrån är ett mysterium). Sagt och gjort, jag hoppde upp på ledstången och åkte en bit ner, skrattade så jag kiknade och åkte lite till. Som av en ren händelse har det lossnat några träflisor från ledstången (som för övrigt är 100 år gammal och inte särskilt hållbar) och givetvis rev en träflisa upp mitt pekfinger (aajjjjjjj).
Nu var det Mr. Muscle som skrattade så han grät och informerade mig omgående om att jag är ovanligt korkad...

Cykeltävling
2009-05-06 kl:17:24:06 Allmänt | Kommentera här (1)

Cykeln går som en oljad blixt nu när däcken är pumpade. Jag gör sträckan lägenheten-jobbet på 6 minuter. Imorse tävlade jag till och med med en kvinna. Eller ja, hon hade förmodligen inte en susning om att det försigick någon tävling mellan oss två eftersom jag valde att inte berätta det för henne då jag svischade förbi (hade kanske varit skoj att ropa: Kom igen då din slöfock eller något liknande sisådär halv sju på morgonen).
Jag blev i alla fall vinnare strax innan sjukhuset!

Inte fantasilös
2009-05-05 kl:16:30:05 Allmänt | Kommentera här (0)

Idag stod "hall-accessoar"-shopping på schemat. Besökte IKEA för prydnadskuddar, tygaffären på Tormestad för dynöverdrag samt Mr. Muscles jobb för tillskärande av skummgummi.
Då jag kom hem ville jag naturligtvis prova och se hur det hela skulle se ut. Eftersom jag är totalt värdelös på att sy, samt saknar symaskin så tackade jag min uppfinnigsfikedom och livliga fanatsi för att jag ändå kunde lösa det hela.
Thank God för häftklamrar och tejp!

Mycket tejp och några häftklamrar

Det färdiga resultatet

Och jo, jag ska sy så småningom...


Cykelhjälm
2009-05-05 kl:13:05:36 Allmänt | Kommentera här (0)

Igår köpte jag mig en cykelhjälm. Att jobba på Ingen Vidare Avdelning och ändå inte vara särskilt rädd och skallen är ren idioti (folk avlider faktiskt av skallskador). Så, en otroligt snygg röd hjälm införskaffades för en blygsam summa presentkort. Idag invigdes hjälmen (ja, inte genom att ramla på den) till Gymmet och tillbaka.
Känner mig vuxen, ansvarstagande och smart!


Matchar min röda cykel perfekt

Byggarbetsplats
2009-05-05 kl:13:01:25 Allmänt | Kommentera här (2)

Vi bor förnärvarande på en byggarbetsplats. Vårt vardagsrum liknar inget vardagsrum och resten av lägenheten är belamrad med diverse vardagsrumsmöbler och slipdamm.
Vi har i dagarna införskaffat (eller snarare beställt- leverans tid ca 8 veckor) ny soffa, TV-bänk samt soffbord. Jag längtar våldsamt mycket efter att tapeterna ska vara på plats och möblerna levereras, det kommer mig veterligen bli otroligt snyggt och effektfullt.


Tack världens bästa Mr. Muscle för att du verkligen sliter med att få iordning och tack för att du har samma smak som mig, det underlättar alla val så otroligt mycket!

Tvillingar?
2009-05-04 kl:16:11:00 Allmänt | Kommentera här (1)

Idag har varit bästaste dagen på länge (hitills i alla fall). Gick upp vid 12, efter att ha jobbat natt, fixade iordning mig och hämtade upp Lillasyster för en tur till Bergvik. Strosade bland affärerna (skulle absolut inte shoppa något) och hittade finaste tröjan på VeroModa.
Både jag och Lillasyster blev dunderförälskade i tröjan och bestämde oss för att göra ett varsitt inköp. Väl i kassan börjar expediten föra en konversation:

Expediten: Men, vore det inte billigare om ni köpte en tröja och lånade av varandra? (detta är i och för sig ingen omöjlighet rent anatomiskt, däremot blir det jobbigare rent geografiskt sett).
Miss V: Jo, men det blir så långt att åka varje gång.
Expiditen: Jaha, för ni ser ju ut att ha likadan kroppsbyggnad.
Lillasyster: Jo...
Expediten: För ni är väl tvillingar va?
Miss V & Lillasyster (i kör): Näää!
Miss V: Tjejen här är fyra år yngre än vad jag är...

Tar det givetvis som en komplimang med tanke på att min Lillasyster är världens vackraste tjej (sen är det ju alltid kul att se fyra år yngre ut).


Tvillingar?

Bankrånare eller nåt
2009-05-03 kl:19:04:12 Allmänt | Kommentera här (0)

Det kom ett mailsvar ang. min bilannons. Mailet var från en kvinna vid namn Lotta som: (jag citerar) "God dag, behöver en bil omgående." Hon önskade pruta ner den till 50. 000 och betala kontant. Skulle hämta den på stört.
Eftersom jag inte känner att 50. 000 är ett rimligt pris valde jag att mer eller mindre ignorera "Lottas" mail. Men, här började min livliga fantasi spinna igång på högvarv. Efter bara några minuter var "Lotta" både bankrånare, som skulle använda min bil som flyktbil, och/eller en galen psykpatient som var på rymmen från sin vårdinrättning. Jag menar vem har 50. 000 liggandes hemma, vem behöver en bil så snabbt och framför allt, vem i all världens börjar ett mail med "God dag"?

Förlåt mig "Lotta" om du nu har rent mjöl i påsen (och helt lagliga själ att vilja ha en bil så snabbt/ betala kontant). Det är bara min livliga fantasi som inte orkar hejda sig...

Första natten
2009-05-03 kl:18:52:02 Allmänt | Kommentera här (1)

Första jobbnatten (av två) är avklarad. Hade en hel del att pyssla med och natten gick därmed fort. Somnade vi 08-tiden och vaknade 14:45! Jösses vad jag har sovit skönt.
Förhoppningsvis innebär detta att jag är pigg och utvilad inför kommande natt (ha ha, säkert...vem försöker jag lura)

Till salu
2009-05-02 kl:18:32:10 Allmänt | Kommentera här (0)

Ska sälja min bil till förmån för en kombi (nej, inga barn på G).
Har lagt ut bilen på annons på Blocket och håller nu tummarna för att bli av med den fortast möjligt.

En lugn fredag
2009-05-02 kl:18:26:31 Allmänt | Kommentera här (0)

Igår var en riktigt tråkig dag. Det stökades för fullt i vardagsrummet, vilket jag inte alls fick hjälpa till med (Mr. Muscle är så bekymrad och mån om sin sjukling). Åkte hemifrån ett par timmar, då jag återvände lade jag mig på soffan och läste. När kvällen kom var jag en smula (läs väldigt) rastlös och vi gick ut på en promenad. Mr. Muscle hade sett en vandringsled på Hammaröleden han gärna ville utforska. Det hela blev en promenad i kuperad terräng och skymning (som givetvis övergick i mörker). Jag är inte särskilt rädd av mig, men i mörker bland massa bävrar fick jag en lite lätt olustkänsla inombords. Två timmar senare landade vi i lägenheten, trötta och utan tillstymmelse till bäveröverfall (det kunde ha skett- vi såg massa bäverbon).


Kusligt värre


Sumpmark lite här och var


Scaaaary


Aningens mörkt då vi åter kom ut ur skogen

Ica Maxi
2009-05-01 kl:14:31:38 Allmänt | Kommentera här (0)

Vårt Valborgsfirande: ett panikartat besök på Ica Maci klockan 21:45 (de stänger 22:00) för att köpa spelet Buzz till Playstation 3. Eftersom jag kände mig hängig och faktiskt var hemma från jobbet så fanns inga tankar på Valborgsfirande.
Spelet var tyvärr slut och vi bestämde oss för att åka hem igen. Mr. Muscle kom på att han ville ha något att dricka och vi ställde oss i kö för att betala en ynka Redbull. Då får vi se det som verkligen fascinerar oss båda: en kvinna med den mest välbelamrade kunvagn jag någonsin sett! Både jag och Mr. Muscle stod förmodligen med gapande munnar och undrade hur stor familj kvinna egentligen har samt varför man väljer att storhandla vid 21:30-tiden på Valborgsmässoafton.
Då vi betalat (och kvinnan fortfarande packar sina varor) inleds en liten privatspaning på Ica Maxis-parkering. Vi måste ju givetvis gissa oss till vilken som är "Super-handlar-kvinnans" bil.
Tyvärr fick vi aldrig reda på detta, jag tröttnade på att vänta efter ca 7 minuter.
Trevlig Valborg, inte sant!? Töntvarning, kanske...

Mår bättre
2009-05-01 kl:14:17:57 Allmänt | Kommentera här (0)

Idag kämmer jag mig mer kry än på länge. Skönt!
Något som är mindre skönt är att vi (läs Mr. Muscle) börjat renovera i vardagsrummet. Det ser ut som F*N om man får använda ett starkt uttryck. Idag har han hjälp av en vän och jag har därmed flytt hem till Föräldrarna (min käre sambo var "smart" nog att koppla ur vårt bredband vilket var min sista räddning i stöket).


Mycket gammal vägg, tidningen var från 1932


Anledningen till detta: gammal, möglad tapet